Release | Betafuture - Heartbeat | Neon Cell


Drum and bass дуото Betafuture зарадва феновете си с поредното си издание. На 23-ти те издадоха парчето Heartbeat, с което стартираха и свой собствен лейбъл - Neon Cell. Heartbeat идва след няколкомесечна пауза от страна на двамата продуценти. Тракът има liquid звучене, подчертано от вокален семпъл и мелодичен dnb бийт. Betafuture не изняверяват на своя метод за разпространение на творчеството си и са отворили опцията за свободно сваляне на парчето. Също така, изданието може да бъде закупено от разпространителните мрежи на Beatport, iTunes, Google Play, Juno и Amazon.


Това е и първото издание в каталога на лейбъла Neon Cell, създаден Betafuture. Очаква се по-голямата част от бъдещите издания на дуото да бъдат именно за този лейбъл. Гостувайки в последното ни радиопредаване, момчетата признаха, че скоро се очаква техен трак да бъде включен в компилация на Chillout Bear, които подкрепиха Heartbeat чрез промотиране на парчето в своя YouTube канал.

Betafuture:


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар