Danc3motion pres. Miss Conduct w/ Marika Rossa, Izabella


Danc3motion продължават пролетната си програма с първото си изцяло техно парти. Гост на столичната организация ще бъде украинската техно кралица Marika Rossa, а заедно с нея, по случай Международния ден на жената, ще излезнат още 3 локални артисти от нежния пол - Izabella, Relina и Nellie. Мястото е Зала Универсиада, датата е 10.03, а техното е безкомпромисно.

ДенсЕмоушън привлякоха вниманието ни преди години с опита си да разнообразят софийския календар с транс събития. В София, а и в България, транс сцената беше напълно забравена от промоутърите и публиката, като изключим задължителната визита на Армин ван Бюрен всяка година. И тук се намесиха ДенсЕмоушън. Те направиха много успешна поредица от партита, които разчитаха на изключителен подбор на артистите. Буукингът им беше страхотен, екипът разкри потенциала си и започна да набира фенове.

И така, две години по-късно дойде и обявлението, че организацията продължава напред с експериментите - този път ще разнообразят и собствения календар, за да могат да достигнат до още повече електронни фенове. Въоръжени с изключително качествен букинг, саунд и най-важното - нова локация, ДенсЕмоушън еволюира в един от главните промоутъри на софийската сцена. Второто парти от тази нова програма ще бъде с Марика Роса в Зала Универсиада. Украинката е била няколко пъти вече в България, по покана на различни организации, и е събрала сериозно количество фенове на своя страна. Освен със своя безкомпромисен източноевропейски стил на тежко техно, тя е известна и с ексцентричния си външен вид зад пулта. Сетовете ѝ са заредени с истинска енергия и във всеки един момент от дамата към тълпата прелива ентусиазъм и страст към музиката.

В последно време, Роса е много заета като продуцент и е издала множество тракове за лейбъли като Italo Business, Audio Elite, Pragmatik Recordings, Naked Lunch и Elektrax Recordings. Освен това продължава да е активна и като диджей, събирайки фенове из Стария континент със своите наелектризиращи сетове и брутални 4х4 ритми. Както и много други нейни колеги, украинката стартира собствен лейбъл през 2014 г., с името Fresh Cut. Лейбълът се концентрира към hardtechno и hardcore издания, въпреки че има и някои по-леки техно релийзи. Със скоростното си развитие, лейбълът успя само с няколко релийза да се бетонира в топ 100 на Бийтпорт чартовете за конкретните жанрове. А само след 4 дни ще имаме възможност да чуем лейбъл-мениджърът, Марика Роса, на живо в София.

Освен украинската артистка, зад пулта ще застанат няколко родни техно дами. Relina, Nellie и Izabella са все техно артистки от новото поколение дами на родната сцена, които тепърва започват да се развиват и да набират популярност. Особено Izabella, която вече е имала множество участия редом до големи имена от световната сцена. Това е и идеята на събитието - по случай Международния ден на жената, да имаме full on female lineup, който ще ни разтърси из основи.

Датата е 10.03, локацията е Зала Универсиада. Билети може да намерите тук, на цена от 25 лв.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар