Yalta Club | March Schedule


Пълната програма на столичния Yalta Club за месец март излезе. Родните клъбъри ще имат възможността да чуят някои от най-големите имена в световната House и Techno сцена, както и няколко по-различни предложения от локални и гостуващи ъндърграунд диджеи.

В първия уикенд на месеца ще имаме възможност да чуем техно артистите Fabio Florido и Matador, който ще ни представи лайв сет.

Седмица по-късно е ред на едно от най-горещите имена на UK хаус сцената - wAFF. Той ще завърти extended сет специално за Yalta Club, но ако не можете да го чуете на 09.03, не се отчайвайте - британецът ще един от гостите на Solar Easter два месеца по-късно. На следващия ден ще продължи серията партита на родния Diass - No Orders. Гост диджей този път ще бъде Luca Musto.

На 16-и март, почти година след последната си визита, в клуба отново ще гостува невероятната Nastia. Украинката наистина придобива репутация за една от най-качествените дами в бизнеса, миксирайки безпроблемно хаус, техно и дори дръм енд бейс. Тя също ни е приготвила специален удължен сет. Това определено е от партитата, които очакваме с нетърпение. Ден по-късно пък в клуба ще завърти и Karl Kay.

Четвъртият уикенд през март ще открие Moodymanc, също с extended сет. В събота пък ни очаква тазмесечното издание на серията Soul Fiction със Soulful Traveller и George Quest, както и с LUBK. 

Черешката на тортата обаче е запазена за финал на месеца. На 30-и март, в петък, ни очаква може би клубното събитие на годината. Невероятният Кристиан от Âme ще дойде за пореден път да завърти в Yalta Club. И този път сетът ще е open-to-close. Това ще бъде наистина изключителен гиг и призоваваме всеки, който не е слушал Âme на живо, да посети събитието. Няма да бъдете разочаровани. Ден по-късно програмата за март закриват Neverdogs, които също ще представят open-to-close сет.

Март месец в Ялта се очертава наистина страхотен и много разнообразен. Бъдете там!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар