Soul Fiction | 16 February | Yalta Club


Парти уикендът започва в Yalta Club с поредното издание на серията Soul Fiction, на 16 февруари, петък. Проектът вече е познат на българската хаус публика, тъй като организацията със същото име оперира вече повече от 6 години на родна земя. За това време партитата им успяха да съберат стабилна група последователи, които привлякоха със своят разкрепостен и освободен вайб, както и с централната си концепция - единствена по рода си в България съсредоточеност върху soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията на хаус музиката. През годините Soul Fiction са организирали редица успешни партита с локални диджеи и няколко такива с големи международни имена. Те са поредната организация, която силно подкрепяме, заради разнообразието, което внася в столичната електронна сцена.

В петък, на 16 февруари, в рамките на Soul изданието, ще чуем Soulful Traveller и George Quest - двамата главни виновници за съществуването както на организацията, така и на успешната поредица партита. Въпреки че партньорството им с Yalta Club е отскоро, те се сработиха добре и партитата в Room 2 и нашумяха със своя отличен клубен вайб и обстановка - нещо, което може би в предни години е убягвало на поредицата, чиито издания са минали през много от столичните (а и не само) клубове и барове. Във всеки случай, Soulful Traveller и George Quest събират все повече популярност, а магическият бленд от латино и душевен афро-дийп хаус, който се лее от тонколоните по времето на техните сетове, е повече от достатъчен за доброто ви прекарване.

Вратите отварят точно в 23:00 ч., а цената на входа ще бъде 10 лв.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар