Matador [Live] | Fabio Florido | Yalta Club | 02.03.18


YALTA CLUB откриват програмата на месец март с гостуване на Fabio Florido и Matador. Двамата са идвали вече доста пъти в България и са се отличили като артисти, които публиката уважава и все повече харесва. Техно изпълнителите ще завъртят зад пулта срещу СУ този петък, 02.03.2018 г., като изпълнението на хедлайнъра Matador ще бъде на живо. Преди тях ще чуем и резидента на клуба Liubo Ursiny.


Matador е сред артистите, чиято биография звучи като нещо, което би могло да се случи на половината от слушателите му. Гавин Линч, както е истинското име на ирландеца, е израснал със сетовете на своите идоли Ричи Хоутин, Адам Бейер и Джеф Милс. От тях черпи вдъхновението си да започне да се занимава с електронна музика. Години по-късно, той е сред редовните гости на легендарната парти серия ENTER. на своя идол Ричи Хоутин. Така кръгът се затваря и Matador успява да сбъдне мечтите си. Но зад този успех се крие страшно много усилия, упоритост и хиляди човекочасове работа. И резултатите са налице - Matador печели приза за най-добър лайв артист на DJ Awards през 2016 г. Това е едно от най-високите признания за лайв артист в тази индустрия, което човек може да разбере ако просто погледне другите призьори - впечатление правят имената на легендите Faithless и Richie Hawtin. Освен това, ирландецът е редовен посетител на топ 10 на лайв артистите в света в класацията на Resident Advisor за най-качествените електронни изпълнители на живо. В последно време Matador започна да върви по стъпките на Хоутин и в контекста на лейбър мениджър, създавайки своя собствен импринт Rukus.

Вторият гост, който ще представи типичен диджей сет, ще бъде италианецът Fabio Florido. Още един от новата вълна италиански техно артисти, той, както и много други, сред които Tale of Us и Mind Against, вече е базиран в Меката на европейското техно - Берлин. От немската столица Флоридо започва да развива своите умения и диджейски нюх, което прави впечатление на редица от големите техно лейбъли, но най-вече на (отново) Ричи Хоутин. Големият Ричи явно има невероятен нос за надушване на таланти, защото и в този случай той подпомага кариерата на Флоридо, като го взима за резидент на ENTER. Така италианецът набира все повече популярност сред европейската техно сцена и не след дълго е канен като хедлайнър на партита в някои от най-големите клубове на континента. В България също сме го виждали няколко пъти, но нищо не може да се сравни с качествен артист в качествен клуб, какъвто е Yalta.

Вратите отварят в 23:00 часа. Цената на входа е 20 лв. Facecontrol is on.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар