Tranc3motion се превърна в Danc3motion!


Започваме месец февруари с вълнуваща новина, че столичната транс организация Tranc3motion взе решението да разшири дейността си до други електронни жанрове. Заедно с концептуалната промяна идва и такава на името - Danc3motion. Така организацията ще промотира широк кръг от жанрове под чадъра на термина electronic dance music.

Заедно с добрата новина, че в промоутърската сцена се появява нов голям играч, получихме още няколко страхотни новини. Първата е пълната програма на организацията за зима-пролет. Денсмоушън са ни подготвили четири невероятни партита в поредица от 4 месеца. От февруари до май ще имате възможност да се насладите на гостуванията на Markus Schulz, Marika Rossa, Astral Projection и Faithless с DJ сет. Така организацията застава зад думите си за разнообразие в програмата - основните диджеи на четирите партита имат коренно различни жанрове и внасят тотално различен вайб. Докато Маркус Шулц пуска своя уникален вид tech trance, Марика Роса е една от най-силните дами в техното (а вече и любимка на българската публика). Междувременно Astral Projection са сред най-големите в областта на psychedelic trance-а, а Faithless са абсолютни легенди и известни като една от най-влиятелните електронни групи в историята. Въобще - шапки сваляме пред Денсмоушън, че успяват да се развиват с такава скорост, въображение и размах.

Другата страхотна новина е, че организацията явно е послушала своите фенове и молбите им да преместят локацията на партитата. Новата зала е в центъра на София и се нарича Пространство 108. Ние определено нямаме търпение да я пробваме, защото, поне според снимките, които открихме на сайта им, залата със сигурност е сериозен ъпгрейд на Фабриката. Партито с Faithless няма как обаче да бъде събрано в зала с такъв ограничен капацитет, така че ще се проведе в зала Универсиада.

И така, повече информация за всяко отделно парти очаквайте скоро. Билетите за всички партита вече са в продажба, така че е хубаво да си вземете от ценните хартийки скоро!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар