Danc3motion водят Markus Schulz за първа визита от 7 години насамМаркус Шулц се завръща в България! Последната му визита бе през далечната 2011 г., когато на 18.11 взриви един много различен и пълен до пръсване Yalta Club. Сега, почти 7 години по-късно, големият американски диджей (с немски корени) се завръща в България по покана на Danc3motion. Партито ще се провете в новата локация на организацията - Пространство 108, на 02.02.

Маркус Шулц е сред най-големите транс диджеи в света вече повече от 20 години. Много от феновете го слагат на нивото на имена като Armin van Buuren, Above & Beyond, Tiësto (когато все още правеше транс), Paul van Dyk и всички други легенди на този жанр. За разлика от тях обаче, Маркус си е спечелил прозвището "The Unicorn Slayer". Защо? Защото в транс жаргона блудкавият вокален радио транс е известен като unicorn trance, а Маркус всячески се опитва да промени транс сцената и я бута към тежкия tech trance, който възприема много от звученето си от техното и прогресив хауса. Неговият саунд е много разпознаваем и изключително твърд, а всички артисти, които издават през лейбъла му Coldharbour Recordings се стремят да наподобяват стила на лейбъл боса. Така CR се превърна през годините в бастион на тек транса, а Маркус Шулц - в любимец не само на транс публиката, но и на феновете, които слушат повече техно или хаус.

Шулц има много успехи в кариерата си и ще изгубим страшно много време да ги изброяваме, затова ще споменем само, че вече има 6 албума под собственото си име и още 3 под псевдонима Dakota, под който издава по-тежките си парчета. Шулц спечели наградата Най-добър диджей на Америка през 2012 и 2014 г., преборвайки големи имена като Claude VonStroke, Kaskade, A-Trak и Jeff Mills. В ранклистата на DJ Mag е успявал да достигне до номер 8 в света през 2010 г. (преди тази ранклиста да бъде помрачена от настъпването на кофти поп електронни артисти). Шулц е известен с маратонните си сетове, които често надхвърлят 6 часа (рядкост за транс сцената) и са стигали до цели 12 часа! Шулц също така е сред хората, които редовно оглавяват собствени сцени на големи фестивали, включително Tomorrowland, където освен това е пускал и на Main Stage. След серия успешни b2b сетове с друг любимец на българската публика - Ferry Corsten, двамата решиха да създадат мега дуото New World Punx. Под този псевдоним двамата продължават да издават музика и да имат участия.

В България Шулц за последно бе в Yalta Club. Това беше във времето, когато клубът все още се пълнеше каквато и музика да пуска гост-диджеят и затова мениджмънта не се притесняваше да кани транс, прогресив хаус, дийп хаус диджеи и всякакви други. Разнообразие имаше. За съжаление, тези времена отминаха и сега клубът рядко се пълни, а на големите си събития канят все познати имена, защото иначе залата също няма да е пълна. Затова ние приветстваме усилията на Danc3motion да внесат така нужното разнообразие в столичния парти календар и дадат възможност на хората, които не са се докосвали до лайв звученето на Маркус Шулц да изпитат тези емоции за първи път. А за хората, които не ни вярват, че американецът прави невероятни партита, ще покажем само атмосферата в клуба преди 7 години:И така, партито е този петък, на 02.02. Събитието ще се проведе в Пространство 108, билетите са на цена 30 лв или 35 лв на входа, ако не е sold out, което е твърде възможно. Билети може да закупите тук.

Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар