Solar Christmas w/ Armin & Fedde"Те идват за най-голямото парти тази Коледа" гласи рекламата по радио Nova. Но тя греши. Solar Christmas в Арена Армеец, организирано както всяка година от Yalta Club, няма да е най-голямото парти тази Коледа, а въобще за цялата година. В България рядко идват мегазвезди от популярната електронна сцена, а две от тях да се качат на пулта за една вечер ще бъде наистина нещо значимо. Двамата гости на 22-и декември са едни от най-големите любимци на българската публика - транс иконата Armin Van Buuren и хаус гуруто Fedde Le Grande.Едва ли има нужда да ви обясняваме кои са Армин и Феде. Всеки от тях е идвал много пъти тук, по покана на най-качественият роден клуб - Yalta. Всеки от тях е изключително популярен в своя жанр, всеки от тях е постигнал буквално всичко в кариерата си - и като диджей, и като продуцент. И двамата са пълнили зали и плажове с по 10 000 души в България. И двамата са представяли маратонни сетове по над 6 часа, изпълнени както с комерсиални парчета, така и с ъндърграунд транс и хаус тракове, които малко хора в публиката са чували. Сетове и на двамата са сред най-качествените, които този автор е слушал, наред с имена като Tale of Us, Dixon, Richie Hawtin, Guy J, Deep Dish и родния KiNK. Но този път е специален. Solar Christmas бе пропуснат миналата година, заради грандиозното новогодишно парти InterSolar с гости Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers (велика нощ!). Затова Yalta се завръщат тази година с двойно повече звезди - Армин и Феде никога не са били заедно на сцена в България, а както можем ясно да видим от снимките, България обича Армин и Феде, и те самите определено обичат България. И двамата са споделяли в интервюта през годините, че нашата родина е едно от любимите им места за пускане на музика, защото публиката е изилючително образована и могат да си позволят да пускат не само най-комерсиалните хитове, а и по-качествена музика, без да се страхуват, че тълпата ще отхвърли тези експерименти.

През годините и двамата са доказали, че думите им не са просто редовното "обичам ви, вие сте страхотна публика". Армин избра малката ни държава като една от спирките за турнето си A State of Trance 600 и два пъти за спирка на турнетата Armin Only. Феде пък на два пъти отменя вече готови и организирани визити в други държави в последния момент, за да може да присъства на рождения ден на Yalta през февруари. Тези, и много други сърдечни моменти между диджеите и публиката, са достатъчна гаранция, че двамата не са просто добри маркетингови стратези, а наистина харесват България.
Затова е много хубаво, че Арена Армеец в петък отново ще е пълна. Очаква се събитието да е sold out (или почти), затова е хубаво бързо да се сдобиете с билет, ако все още нямате ценната хартийка. Ще може да я закупите на цена от 70 лв за нормален и 100 лв за VIP в мрежата на Евентим. VIP билетите се продават само на лица над 18 г., докато regular ще бъдат допускани всички с навършени 16 г. За тези млади фенове обаче трябва и пълнолетен придружител. Подгряващият артист за вечерта ще бъде младият резидент на Yalta Club - Runo. Вратите на събитието отварят в 22:00 часа. Стандартните правила за Solar евенти важат и тук - не идвайте във видимо нетрезво състояние, плащането ще се извършва с фестивални карти, елате по-рано, за да хванете местата в гардероба, пушенето е забранено извън специалната зона за пушене и т.н.

И бъдете в позитивно настроение. Весели празници и честит Solar Christmas!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар