Hot Since 82 | Yalta Club


Най-качественият български клуб продължава програмата си с гостуването на големия британски диджей Hot Since 82 на 17.11.17. Събитието ще се проведе в Room 1 на клуба под надслова Knee Deep in Sofia, вземайки името от лейбъла на британеца - Knee Deep in Sound.

Hot Since 82 е гостувал вече много пъти на родна земя, с което си е завоювал уважението на българската публика. С приятния си микс от тек хаус, дийптек и техно, британецът се харесва на двете най-големи групи български фенове на електронната музика и затова не бе изненадващо, че последния път, когато бе тук - преди година и половина, отново в Yalta - залата беше пълна до краен предел. В петък се очаква да се случи същото, особено защото в последно време HS82 продължава да се издига до висините на електронната сцена.

Daley Padley, както е истинското име на диджея с много забавен и не особено скромен псевдоним (роден е през 1982 г., откъдето идва и сценичното му име), е автор на страшно много и доста разнообразни хаус парчета, кое от кое по-качествено. Любими тракове на публиката, а и на диджеите, които ги въртят, са Veins, Don't Be Afraid, Voices, The End, Somebody Everybody, както и ремиксите му на Bigger Than Prince и So High. Всяко едно от тези парчета, а и още много, са запечатани в паметта на публиката и изтръгват мощен рев още при първите ноти, които зазвучат от колоните. Освен големите си парчета, HS82 е известен и с качествените си сетове на живо - един от любимите ни епизоди на култовото радио предаване Essential Mix е негов тричасов сет, записан на живо в Ибиза.


Освен големия гост, зад пулта в Yalta ще застанат двама от най-качествените родни диджеи - дългогодишния резидент на клуба Liubo Ursiny и лидерът на движението No Orders, което от скоро също намери дом в Yalta - Diass. Както обикновено, клубът има висок стандарт за своите посетители и фейс контролът ще е на място. Поради тази причина билети не се продават, а цената на входа ще е 30 лв.
Очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар