Bass Revolution vol. 3 с Trimer и Document One в Live & Loud


Да, много пъти сме казвали, че drum and bass сцената в България е повече от добре развита. Наред с честите събития на доказаните в бранша организации, често правят впечатление и изяви на по-млади крюта. В последните години редица нови организации стартираха свои собствени пиоредици от мероприятия, които вече имат ежегодно присъствие в столичния парти календар. Подобна организация е The Set a Blaze Podcast, която преди две години сложи началото на Bass Revolution събитията. След две силни издания с изцяло локален лайнъп, третата част на поредицата се задава навръх Студентския празник (8-ми декември) тази година с цели двама гости от чужбина.

Document One, които допреди няколко години бяха активна част от по-хард dubstep сцената, вече са сред най-постоянните представители на лейбъла Technique Recordings, създаден от легендите Drumsound и Bassline Smith. Вторият хедлайнер е британецът Trimer, който вече няколко сезона прави впечатление като един от най-атрактивните DJs на световната сцена. С издание за AudioPorn на Shimon, изпълнителят вече може да се похвали и с дебют на продуцентско ниво, което може да кажем, че бе дългочаквана стъпка от негова страна.Локалният съпорт също предизвиква интерес. Създателят на The Set a Blaze - Quho, ще бъде подкрепен от Xylophobe и Techdown от Warfare Recordings. Symbiosis също ще се включи в събитието, като кариерата на него и Xylophobe стартира преди две години с началото на Bass Revolution, когато те показа таланта си пред публика за пръв път. От Bass Warriors ще видим друг познайник от LF Mix серията - SEC7OR. Thrust от FSS ще дебютира на събитието, а от редиците на прясно създадените Sound Frequencies ще видим Funk Step

Представяме ви и видео за самото събитие, създадено от екипа на приятелите ни от Lemouserat PhotographieЛокацията на събитието ще бъде Live & Loud на ул. Позитано (зад Съдебната палата). Там се проведе и второто издание от поредицата. Началният час е 22:00, а билети могат да бъдат намерени на стойност 15/20 лв в мрежата на eticketsmall.

Facebook: https://www.facebook.com/events/138536200102662/

Билети: https://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=885

**** 

Въпреки, че основното събитие е след около месец, забавлението по случая започва още днес. От 23:00 часа в Live & Loud започва Bass Revolution vol. 3 Pre-Party, а всички притежатели на билет за генералното парти на 8-ми декември ще могат да влязат безплатно. За останалите входът ще е на стойност 5 лв до полунощ и 8 лв - след. А ето кои са основните действащи лица на събитието, както и часовете, в които ще се изявят:

23:00-00:00 Anon
00:00-01:00 Semp:Iternal
01:00-02:00 Funk Step c The Kick Snare Crew
02:00-03:00 Quho
03:00-04:00 Techdown b2b Xylophobe
04:00-05:00 SEC7OR
05:00-06:00 Defect B2B Psyxopath


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар