Tale of Us | Vaal | YALTA CLUB


Есенната програма на Yalta Club продължава с гостуването на италианското дуо Tale of Us и тяхната талантлива сънародничка Vaal. Партито ще се проведе в Room 1, а датата е 13-и октомври, петък.

"Приказка за нас" се завръщат на родна земя след двете им гостувания като част от Solar Easter и InterSolar събитията на Yalta. Този път обаче за първи път ще пускат в клубна среда, което значи, че партито ще придобие много по-различен вайб, а краските и нюансите, които ще вложат двамата италианци в своя сет ще звучат по съвсем различен начин. Двамата за първи път бяха тук преди 2 години, по време на Solar Easter 2015, когато откраднаха приза за най-добър сет на фестивала от имена като Seth Troxler, Marcel Dettmann и Paco Osuna. Още тогава двамата доказаха, че имат какво да предложат на жадната за разнообразна електронна музика публика в България. Съответно от Yalta реагираха по най-добрия начин и ги поканиха отново за изпращането на 2016 г. в Арена Армеец - InterSolar. Карм и Матео деляха сцена с гиганта Richie Hawtin и триото The Martinez Brothers и отново оставиха страхотни впечатления. Приятният им бленд от берлинско техно с типично италианска романтика и много по-емоционални извивки пленяват публиката както рядко го правят дори най-големите диджеи. Това им осигурява и статус на едно от най-големите имена в техното понастоящем. А третото им гостуване само в рамките на 2 години и половина може само да ни кара да благодарим на Yalta.

Освен клубния сетинг, този път има и още нещо различно. За първи път Tale of Us ще бъдат подкрепени от артист от техния лейбъл, Afterlife, затвърждавайки позицията си на голямо име на сцената. Зад пулта същата вечер ще застане и небезизвестната вече Vaal. Макар и родена в Пиза, тя е британка, тъй като е дъщеря на знаменития музикант Стинг. Тя нашумя невероятно много след серия добри продукции, една от които в тандем с основателите на лейбъла Afterlife - Tale of Us. Парчето се казва Concor и направи същински фурор преди около три години, като Tale of Us го пуснаха и при първото си гостуване у нас, където пожъна голям успех. Тракът е издаден от лейбъла Life and Death на друг голям италиански продуцент - DJ Tennis. Между другото, по-късно през месеца ще имаме възможността да се насладим на репертоара на друг от артистите на лейбъла - дуото Thugfucker. Но преди това ще може да чуем Vaal на живо в една запомняща се вечер, изпълнена с електронна музика от световна класа.
Билети ще има само на врата на цена от 30 лв. Както обикновено, фейсконтролът ще работи. С подгрявката на събитието ще се нагърби страхотният Liubo Ursiny, от когото винаги може да очакваме най-доброто.
В заключение мога само да кажа, че събитие с такъв лайнъп и толкова много качество в клуб в България рядко ще видите. Бъдете там!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар