Discopigg Yoshida | Ramsey Hercules | Yalta Club


Съботата в Yalta Club след голямото гостуване на Tale of Us също няма да бъде за изпускане. Първото диско парти на Yalta ще се проведе в отново отворената Room 2, а специалните гости ще са Discopigg Yoshida и Ramsey Hercules, двамата главни виновници зад популярното радио Boogie FM.

Discopigg Yoshida е сценичният псевдоним на Джун Йошида - наполовина българин, наполовина японец. Както личи от името му, Yoshida пуска предимно disco, с което връща публиката си в 70-те години и nu disco, с което придава на сетовете си модерен привкус и показва, че и този жанр, както всички останали, еволюира с времето и въобще не е в застой. Както може да видите по броят гледания на много от видеата в YouTube, ню диското е в подем, особено на Запад, и приятните му нотки са перфектни за клубно изживяване, особено такова в качествена зала като Room 2.

Компания зад пулта ще му бъде неговият дългогодишен приятел и колега в радиото Boogie FM, на което е и основател - Ramsey Hercules. Той е добре познат на българската електронна сцена, като в сетовете му най-често звучат funk и disco, но често можем да чуем как се прокрадват и хаус парчета за благозвучие. Освен редовните си изяви като диджей, Hercules е и собственик на магазина за винили в София Boogie Exchange, с което допълнително прави добро впечатление на аудиофилите в столицата.

Вратите на клуба отварят точно в 23:00 часа. Цената на вход ще бъде 10 лв, а фейсконтролът както обикновено ще бъде на висота. Ако искате да чуете нещо по-различно от редовните електронни жанрове в София, то това е шансът ви! Бъдете там!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар