Solar Summer Closing | All Knight Long | 21.09.17


С настъпването на есенните хладни пориви приключва и летният сезон за любителите на електронната музика. Въпреки всички глупости, които се случиха и изговориха през лятото, по-голямата част от летния Solar Summer фестивал протече добре. Заради въпросните ексцесии обаче закриващото Solar парти няма да бъде в Слънчев бряг, а в София. За големия closing от Yalta отново се обръщат към един от най-големите любимци на родните електронни фенове - Mark Knight. Партито ще се проведе във вече познатия ни Sofia Airport Park на 21.09.

Въпреки ежегодното му присъствие в афиша на Yalta, Марк е от диджеите, които никога не омръзват на публиката ни, а и тя никога не омръзва на него. Една от причините за тази реципрочна любов е умението на британеца да предложи нещо ново и невиждано преди всеки път, когато дойде. След като на минали негови гостувания е представял пред българска публика различни парти концепции като Toolroom Live, която представи на Нова година и на Хелоуийн, сега той се завръща с изцяло ново шоу - All Knight Long.

Така България се оказва една от малкото дестинации в света, които ще усетят емоциите на All Knight Long. Турнето е специално и ще има само 15 локации в целия свят, като Sofia Airport Park ще се нареди до клубове от ранга на Womb в Токио и Basing House в Лондон. Това прави чест за пореден път на организаторите, които не само са успели да резервират една от датите на специалното турне, но и са договорили Open air парти, което ще се случи само веднъж в рамките на това турне, точно тук.

За концепцията All Knight Long можем само да кажем, че включва удължен сет на големия британец, в който той ще се завърне към своите underground корени и няма да остави феновете си без сериозна доза хаус емоции. Съпорт на това събитие НЯМА. Само Марк - цяла вечер. Очаква се да пуска до след 7 сутринта. За самия диджей няма какво повече да кажем - толкова много сме говорили вече за него. Единствено ще добавим, че артистът продължава да е сред най-качествените хаус диджеи и продуценти - в цялата история на Beatport, той е вторият най-продаван продуцент, след Deadmau5.

За хората, които се плашат от променливото време, Yalta се учат от грешките си и са предвидили план Б, ако в последния момент дъжд провали събитието. Засега прогнозата за четвъртък не е особено добра, но дори да завали, няма страшно - събитие ще има!

Билети за Solar Closing може да намерите в OMV, The Mall, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg на цена от 40 лв и 50 лв за ВИП хартийки. Оставяме ви с картата на събитието, която би трябвало вече да разпознавате, ако сте присъствали на много успешния старт на летния сезон - Solar Morning.


Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар