Closing Summer w/ Dense&Pika, Harvey McKay and Vinicius Honorio


И това лято отмина. Сега е време да отбележим големия му завършек с Kontrol Ground. Те ни канят на 29-и септември в Underpool Arena. През изминалия летен сезон Kontrol Ground посетиха и Cacao Beach, където направиха ударно парти с Chelina Manuhutu. Преди това в началото на юли те направиха парти и в Студио "Орфей" в София. Гостите DJ-и на 29-и септември ще бъдат Dense & Pika, Harvey McKay и Vinicius Honorio!

Дуото от Англия Dense & Pika се състои от Alex Jones и Chris Spero. Двамата артисти за първи път нашумяват през 2011 г., когато Scuba ги взима под крилото си и след това издават множество релийзи за небезизвестния лейбъл DRUMCODE. Оттогава те добиват голяма популярност и започват да представят музиката си по целия свят: Trouw (Amsterdam), Panorama Bar (Berlin), Fabric (London), Gashouder (Amsterdam), както и множество големи фестивали.
Двамата англичани обаче най-много се отличават с ремиксите си и през 2014 г. тяхната версия на "Erotic Discourse"  на Paul Woolford печели в категория "Best Remix" на DJ Mag.
След посещението си у нас, те веднага заминават за Boxed Off Festival в Ирландия, а след това за Амстердам.


Harvey McKay е следващата звезда за вечерта. Той беше гост в България на 19-и ноември миналата година по покана на Conjure, заедно с Jewel Kid и Paride Saraceni. Тогава шотландецът ни показа много от собствените си тракове, както и на колегите си от DRUMCODE. Само преди няколко дни той е бил в Лондон за The Little Festival - Bohemian Wonderland.

Следващият DJ, за когото ще ви разкажем, е Vinicius Honorio. Започнал да се занимава с музика още като тийнейджър, пускайки на училищни партита, той се издига право нагоре и в момента също е част от екипа на DRUMCODE. Преди да се насочи към техното, той издава и много drum and bass албуми. През 2014 г. се мести в Лондон и там се запознава с dubspeeka, който отключва любовта му към техно музиката. През 2016 г. Pig & Dan издават всичките му 6 трака, изпратени за лейбъла им. 2017 г. е най-успешната засега за младия бразилец - той сбъдва мечтата си и издава за DRUMCODE.

Balthazar & JackRock (Renesanz) са българското дуо, което ще чуем най-вероятно след гостите. Последно те пускаха на 5-и септември на Conjure: The Raw Chapter. След тях ще чуем разбира се и представителите на Kontrol Ground - Zett Feral и Marico. Дали b2b или поотделно, предстои да разберем, но едно е сигурно - ще чуем ударно техно, както и да се разпределят!

Билетите са на цена 25 лв, а този път има и backstage билети на цена 50 лв, които можете да закупите в мрежата на Eventim - Билетен център НДК, Български пощи, OMV, Orange Center, Технополис, The MALL, както и онлайн ТУК!

Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар