Solar Summer 2017 | weekend 2 w/ Pan-Pot & Jamie JonesСлед страхотното шоу на Nicole Moudaber и Richie Hawtin през отварящия уикенд на тазгодишния Solar Summer, в уикенд номер 2 отново ще се насладим на любими техно и тек хаус диджеи. Главните действащи лица на 4-и и 5-и август са немското дуо Pan-Pot и британецът Jamie Jones.

На 4-и август на българска земя се завръщат Pan-Pot, които след дебюта им пред родна публика през миналата година много бързо се превърнаха в топ име сред иначе капризните техно фенове в България, които рядко допускат ново име да дебютира и да се внедри в списъка с най-обичани артисти. Но точно това направи дуото Pan-Pot, когато дебютира преди година и половина на Solar Easter 2016. Насред пълната до пръсване зала, двамата немци представиха безкомпромисен сет, съставен от главно фестивално техно, което взриви главите на всички фенове и общо взето открадна от Apollonia приза за най-добър сет на фестивала, а с което и сърцата на българската публика. На тазгодишния Solar Easter те повториха упражнението и се бетонираха като едни от най-харесваните артисти в последно време в България. Затова не е особено учудващо, че Yalta продължава да ги кани, като този път ще бъдат единствени хедлайнъри на собствена вечер в култовия клуб Cacao Beach. Надяваме се легендарният изгрев над Черно море да бъде достатъчен, за да ги убеди да се връщат тук всяка година.


На следващия ден, в събота, хедлайнър ще бъде тек хаус гуруто от Обединеното кралство Jamie Jones. Неговата съдба в България е подобна на тази на Pan-Pot. Дебютиращ на родна земя преди 3 години, по покана на Yalta, той също бързо се превърна в едно от най-харесваните имена на сцената. Jones бе и едно от най-желаните имена сред родната публика, като всеки фен редовно можеше да види колко молби за поканата му получаваше най-добрия български клуб на Facebook страницата си. И така, показвайки рядко срещаната за България правилна ориентация към обратната връзка от потребителите си, Yalta го доведе за Solar Summer 2014. На това легендарно парти британецът си заслужи място сред любимците на българския електронен фен, а и сред качествените партньори на Yalta. Последва още едно гостуване по време на Solar Easter 2016, което затвърди впечатлението на родната публика. Така се стига и до съботното парти, с което Jones се завръща на Cacao Beach и отново ще пуска пред екзалтираната публика в Слънчев бряг.

Съпортът от българска страна е от обичайните заподозрени, но много качествени резидент артисти на Yalta - Philip Chernikov ще подгрее за Pan-Pot, а Liubo Ursiny и Diass ще подкрепят Jamie Jones. Мястото е добре познатият ни Cacao Beach, а билети на цена от 40 лв могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. На вниманието на всички, припомняме, че в клуба има стриктен дрескод - хора със спортно облекло няма да бъдат допускани. Извън това, правилата са както всеки път за партита на Yalta Club - очакваме ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар