Outlook Festival 2017: Десетото издание на фестивалаИ друг път сме говорили за Аутлюк Фестивал, но ако някога сме били по-надъхани за нещо, то това е точно лятото на 2017 г., защото това, което предстои да се случи, ще е меко казано е-пич-но! За разлика от друг път, не, че се опитваме да омаловажим досегашните постижения на организаторите, ама сме екстра развълнувани, и сега фестът има своя първи голям юбилей и ние просто не можем да си намерим места от кеф. Подобна екзалтация е сравнима само с нещо друго, което би могло да донесе колкото плюсове и радост, толкова вълнение и нови преживявания. Какво е то, за всеки от нас е различно и без значение, защото важен е крайният резултат. Десет години под жаркото хърватско слънце сигурно се равняват на тридесет по партибалната система! =))


Когато беше обявена първата част от лайнъпа за тази година, освен че приприпкахме от радост и доволно потрихме ръчички, стана ясно, че летвата е вдигната бая високо, дори за нивото на тази организация, която толкова обичаме. Заявката, която беше потвърдена с известяването на останалата част от участниците, пък направо ни накара да си удряме дупетата в тавана. Това настрана, сигурни сме, че освен подобаващата програма ще има замислени и някои други изненади, които остават неразкрити до последно, както обикновено, но само повишават дозата на адреналина за всеки меломан или човечец, който се е запътил към едно екстра добро изживяване.

По стара традиция, англичаните отново ще ни покажат как се правят нещата и по стара традиция ние отново ще ръкопляскаме.Тук е моментът да споделя и „най-спорното” си изживяване от миналата година, защото
независимо от гръмотевичната буря, дъжда, вятъра и факта, че бяхме подгизнали до кости,
изпълнението на Stormzy (мдааа... no pun intended) ни проветри мозъците! И не само на нас, а дори и на британците - като по-голяма част от публиката и далеч по-свикнали с подобно време.

Имаше нещо „Уау!” в цялата работа. Дъждът поспря впоследствие, но не успя да разтопи нито нашето настроение, нито саунд системите и вечерта си продължи както подобава. Благодарим на подготвените организатори отново за това, че срещу символична сума имахме възможност да се сдобием с дъждобрани само минути, след като първите капки бяха паднали от небето.Както винаги, и тази година, а може би и повече от всякога, ще можем да се насладим на
широкото разнообразие от стилове, които Аутлюк предлага, както и на най-добрите от най-
добрите във всеки един от стиловете. Но повече за това очаквайте в следващата ни публикация по темата. А до тогава можете да опитате да се снабдите с билети. За целта публикуваме под статията директен линк, защото има голяма вероятност тази година те да се изчерпят още по- бързо от обикновено и да се ощипете после, че не сте се сетили навреме! Е, вече нямате никакви извинения.

В Low Frequencies сме вашата будна съвест. ;)

Специална оферта за 3 билета на цената на 2: http://www.outlookfestival.com/tickets/eu-offer/
Всички замесени изпълнители: http://www.outlookfestival.com/2017-line-up/

Текст: Ахинора Каблешкова
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар