Jamie Jones в Cacao Beach - една вълшебна вечер


По една или друга причина, тази година целият ни екип изпусна Solar Summer 2017. Успяхме да изпратим наш кореспондент единствено на партито с хедлайнър Jamie Jones на пети август. Ето какво видя и усети Даниела Христова миналия уикенд.

--------

Лято. Море. Пясък в маратонките, загар по кожата, сияещи лица и качествена музика, която те изпълва и те кара да танцуваш непрестанно часове наред - ето това беше за мен нощта с Джейми Джоунс.

Той е уелски диджей и продуцент, и два пъти победител в DJ Awards. За музиката си той казва, че е отражение на чувствата му. И аз му повярвах. Джейми е израснал в любящо семейство, с подкрепяща го майка и с любов към музиката. Всичко това, заедно със спиращите дъха гледки, които са се разкривали от къщата, в която е отгледан, за които той говори с толкова нежност, дава отражение в неговото изкуство.

Бива запленен от ритъма едва на крехката възраст от 14 години, благодарение на рекламата на емблематичния албум Jungle mania 2, която не можел да спре да слуша. Майка му първа забелязва неговата страст към музиката и още на петнадесетата си Коледа, той получава като подарък първия си пулт, с който изобщо си е нямал идея как да борави. И така 20 г. по-късно от момче, което не знае как да миксира, се превръща в един от най-търсените диджеи и продуценти. С тази му репутация го заварих и аз на Cacao Beach.
Партито започна с Diass, който още от ранните часове успя да нажежи обстановката и да подгрее подобаващо. Телата не спираха да се движат и плажът да се пълни, а луната грееше, сякаш и тя се наслаждава заедно с нас. И така, докато удари часът на Jamie, страхотно посрещнат от публиката, събрала се за него. Е, не ни разочарова. Танцувално и безгрижно звучене, с нисък колеблив бас, хипнотично, и най-вече много, много свежо и запленяващо.  Единственото разочарование бе твърде малкото време, което му беше отредено. Крайно недостатъчно - хората искаха още дълго да се наслаждават на мелодиите му. За финал получихме Liubo Ursiny, който имаше не леката задача да застане на пулта след Jamie, но успешно успя да закрие тази нощ на музикални изживявания.

Организацията беше на ниво. Персоналът, както винаги - готин. Светлини, хармонизиращи на завладяващите мелодиите и допълващи емоция. Всичко необходимо за една незабравима нощ, с пясък под краката, свежи хора наоколо и музика, галеща сетивата докато красивата луна не бе заменена от красивия изгрев, който всички познаваме. 

Автор: Даниела Христова
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар