Solar Morning | Sofia Airport Park


Yalta Club започват лятото с изцяло нова концепция под шапката на Solar бранда. Solar Morning цели да даде на публиката ново изживяване, което обединява българската July Morning традиция с качествената електронна музика, която сме свикнали да очакваме от партитата на Yalta. Всичко това ще се случи в парка на Летище София в навечерието на 30-и юни.

Гостите на събитието са все много специални диджеи и приятели на ръководството на Yalta. Две b2b двойки са обособени в програмата на партито - израелското дуо Guy J + Guy Mantzur, което вече дойде веднъж по покана на столичния клуб като част от поредицата Takeover и, смея да кажа, направи едно от партитата на годината. В нощта на 23-и януари 2016 г., когато термометрите удариха –20 градуса по Целзий, израелските прогресив хаус майстори накараха публиката в тъмната зала на Yalta Club да забрави за времето отвън и да се пренесе в друг свят на космически звуци, където времето върви по-бавно. Въпреки че работят заедно много често, двамата не са официално дуо, затова е още по-впечатляващо, че вече втори път Yalta успяват да ги доведат за b2b сет.

Следващите двама гости са като че ли дори още по-специални. Hernan Cattaneo е от диджеите любимци на Yalta, които се връщат в България отново и отново. През годините сме го слушали много пъти, но той винаги успява да ни изненада с нещо ново и свежо, което не сме очаквали да чуем в сета му. Този път обаче ще бъде в b2b сет с друга легенда на хаус музиката - Danny Howells. Британецът бе специален гост на Takeover поредицата в Yalta навръх Нова Година преди две години и бе наистина прекрасен. Рядко съм виждал диджей толкова да се радва на публиката. Хауълс въртеше каквото му скимне, но винаги улучваше настроението на тълпата. В този ред на мисли, двамата с Катанео ще пускат след 04:30, като изпълнението им ще продължи до късно сутринта. В София рядко се съблюдава July Morning, но на това прекрасно място, в парка, далеч от шума на града, до красивото езеро и под магическите звуци на Хауълс и Катанео... Е, този изгрев ще бъде специален.
Подгряващ на събитието ще бъде добре познатият ни Liubo Ursiny. Вратите отварят в 22:00 часа и партито ще продължи поне до 08:00 сутринта. Междувременно излезе и официалния timetable, който е както следва:

22:00 - Doors open
22:30 - Liubo Ursiny
01:30 - Guy J + Guy Mantzur
04:30 - Hernan Cattaneo + Danny Howells


Билети може да намерите на цена от 30 лв. Другият ви вариант е да се включите в играта на Heineken за билети тук:
https://www.heineken.com/bg/solarmorning
Припомняме, че събитието е включено в общата промоция на Mastercard. Научи повече на goo.gl/1xhPjh или от Mastercard промо екипа на всяко Solar събитие.
Детайлни карти за събитието и как да стигнете от Летището до сцената може да видите по-долу. Очакваме ви!Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар