Neutral pres. Ramiro Lopez, JackRock, Teuton & more


На 16-и юни Fabrica 126 ще събере много techno имена, под организацията на Neutral. Хедлайнърът е Ramiro Lopez (Drumcode) от Испания. Добре познатите ни Jackrock (Renesanz) и Marico (Conjure, Kontrol Ground) също са гости на партито. Ще има и доста български имена, нашумяващи и бързо развиващи се на сцената у нас, разделени по b2b двойки: Bucksy и Kukenska, Kolev и Peter Tashev, и Kristoff и Kiril.

Испанецът Ramiro Lopez е DJ и продуцент с разнообразна насоченост. Той започва кариерата си през 2006 г. и не се задържа в границите на един стил. Музиката му включва жанрове като RnB, downbeat, disco, funk, jazz и tech, което го прави много разчупен и отличаващ се. Най-скорошната му работа е с гигантския лейбъл Drumcode от май тази година и включва четири трака: September, Loving You, Pretending и Come Closer.

В страницата на събитието има обявена и игра Share and win за два двойни паса за партито. Насочете се бързо към нея, преди организаторите да са обявили печелившите.

Билети на цена 15 лв ще бъдат пуснати в продажба от 12-и юни, понеделник. На място билетите ще са на цена 20лв. Началото е 22:00 часа, а мястото е Fabrica 126.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар