Metropolis pres. Sam Paganini, Layton Giordani & more


Пловдив е една от дестинациите за българския фен на електронната музика, които остават по-встрани от повечето дискусии по темата. Двата центъра на сцената у нас са Черноморието през летния сезон и столицата през останалата част от годината. Този дуализъм се затвърди през годините, откакто в София бе построена Арена Армеец и много организации започнаха да ползват Inter Expo Center и парка до Летище София за парти локации. Сцената в Пловдив бе поддържана главно от клуб Плазма, а в другите областни градове има и други по-малки клубове и организации, които правят събития. Тенденцията напоследък обаче се обръща. Пловдив също наскоро се сдоби със своята модерна зала - Колодрума. Въпреки че той не е проектиран да бъде многофункционален, за момента по-добро решение за феновете от Града под тепетата и градовете наоколо няма. Изключително ни е приятно да видим, че Metropolis използват този шанс да започнат отново да развиват електронната сцена и в Централна България, като първото парти от този род в Колодрума ще бъде с гости Sam Paganini и Layton Giordani.

За италианския техно шампион няма много, което можем да кажем, което не сме казвали и преди. Той е редовен колаборатор с групата на Метрополис и феновете на техно музиката вече са свикнали да се появява в родината веднъж годишно. Но това в никакъв случай не значи, че той е дотегнал на публиката. Напротив, Паганини печели все повече и повече фенове у нас (а и в чужбина) и с всяко свое парти тук пълни все по-големи и по-големи зали. Така че на 23-и юни определено залата ще е пълна - гледайте да не пропуснете партито, защото се очаква Паганини отново да помете феновете си с мощно, изчистено техно.

Второто име в програмата на събитието е по-малко известно в България. Layton Giordani е на 25 години от Ню Йорк. Още на 15 години, той започва кариерата си зад пулта, като е напълно самоук. Това обаче не му пречи да направи впечатление на управата на Pacha, New York, която му дава шанс и той получава няколко участия в този легендарен клуб в ранна възраст. Оттам нататък кариерата му тръгва нагоре - издава няколко качествени продукции и завърта в големите клубове в Ню Йорк - Pacha, Space, Cielo и Output. През 2015 г. титанът на сцената Adam Beyer го забелязва и младокът издава EP-то "Unspoken" за Drumcode, с което се изстрелва в очите на световната публика. В следващите две години е канен на много фестивали и пуска в много клубове, успехът му става все по-голям. За това свидетелства и участието му в Drumcode Stage на  Awakenings Festival в Амстердам, едва 2 дена след партито тук в Пловдив. На въпросния фестивал Giordani ще дели сцената с техно гиганти като Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Enrico Sangiuliano, Sam Paganini и Ilario Alicante. Очаквайте много качествен сет от младия американец в петък.

Подгряването за събитието е поверено отново на групата диджеи от Metropolis. Днес бе обявена и пълната програма за събитието, която е както следва:

DJ TIMETABLE
22.00 - 00.30 - Miss Lidiya & DJ Smurf
00.30 - 02.30 - Layton Giordani
02.30 - 06.30 - Sam Paganini
06.30 - 07.15 - DJ Steven

07.15 - 08.00 - DJ Steven B2B Ziggy


Датата е 23-и юни, вратите отварят в 22 часа. Билети може да намерите в мрежата на Eventim на цена от 30 лв.
Бъдете там!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар