KiNK Live at Street masters Live stage


UPDATE: Локацията на концертната сцена на Street Masters Festival 2017 се променя. Музикалната част на фестивала ще се проведе в Държавната Опера в град Пловдив.

Освен морето, задължителна дестинация това лято ще бъде фестивалът STREET MASTERS в Пловдив. Той ще се проведе между 21-и и 25-и юни за пети пореден път и ще въплъти в себе си различни стилове музика и всякакви развлечения. Евентът ще се разпростира на пет сцени и освен музиката, ще има богато разнообразие от уъркшопове, дискусии, бийтбокс, графити, танци и богата филмова програма. STREET MASTERS е част и от официалната програма Пловдив – Европейска столица на културата.
Двамата хедлайнери за концертните вечери са KINK и DUB PISTOLS, които ще чуем на 23-и и 24-и юни!


Един от любимите ни български DJ-и KINK ще пуска Live на 23-и, като се очаква сетът му да е в тон с духа на фестивала. Това е и неговата силна страна – да съчетава музиката си с визията и обстановката, където се представя. Скорошен пример за това е и гостуването му с Ben Klock в Хладилния завод „Витоша“ миналата година, когато сетът му беше индустриален и иновативен. Началото на 2015г.  беше гост и на изданието на Boiler room в Москва, където разчупи въздуха с типичните за него роботски звуци. Продуцентът и DJ Kink е бил в Ибиза, Австралия, Будапеща и Лондон, и има хиляди фенове по целия свят, a тази година за пореден път е букнат за фестивалът Awakenings в Холандия. Resident Advisor два пъти го награждават за най-добър live изпълнител през 2015г. и 2016г.

От 22 часа на първата концертна вечер преди изпълнението на Kink ще чуем и друг талантлив българин, в лицето на Silver Ivanov. Той започва да се занимава с хип-хоп, фънк и хаус, но от 2004г. насам се фокусира главно над хаус музиката. Това води до участия на една сцена със Swedish House Mafia, Roger Sanchez, Mark Knight, Victor Calderon, Robbie Rivera и други, както и пътувания до Виена и Амстердам. Също така е бил и резидент на Yalta Club от 2007г. до 2009г.
Друг изпълнител, който ще видим на фестивала веднага след Kink, е Tioneb. Той е от Франция и ще може да го чуем от 1 часа.

Втората вечер на сцената ще излязат DUB PISTOLS и ще приключат официалната програма на фестивала. Тази британска дъб и реге група е на моите години и е създадена, благодарение на Бари Ашуорт. Те също са известни със силните си изпълнения на живо. Имат награди за Best live band 2012, както и BMA Best live act 2014.Изборът точно те са  гости на фестивала не е случаен!
Програмата за втората вечер включва и много хип-хоп, както и българската група "Остава".


Билетите са вече в продажбата в мрежата на TicketLogic и Eventim. В Пловдив на каси можете да намерите билети в Mагазин на Тъмно, Music Shop Ellectrica, ул. Абаджийска 11, Office 1 Superstor, бул.“Санкт Петербург“ N:48, Музикален Магазин Music Centre, ул. Отец Паисий 5, Office 1 Superstore, както и в OMV, Билетната каса пред Община Пловдив, Български пощи, Книжарници Oringe, в Usit Colours, както и в Технополис.
Повече информация може да намерите Тук

Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар