Dub Pistols идват за Street Masters Festival


UPDATE: Локацията на концертната сцена на Street Masters Festival 2017 се променя. Музикалната част на фестивала ще се проведе в Държавната Опера в град Пловдив.

Освен морето, задължителна дестинация това лято ще бъде фестивалът STREET MASTERS в Пловдив. Той ще се проведе между 21-ви и 25-и юни за пети пореден път и ще въплъти в себе си различни стилове музика и всякакви развлечения. Евентът ще се разпростира на пет сцени и освен музиката ще има богато разнообразие от уъркшопове, дискусии, бийтбокс, графити, танци и богата филмова програма. STREET MASTERS е част от официалната програма Пловдив – Европейска столица на културата.

Двамата хедлайнъри за концертните вечери са KINK и DUB PISTOLS, които ще чуем на 23-ти и 24-ти юни!


Музикалната част във втората вечер на фестивала ще бъде ръководена от DUB PISTOLS. Британската група е съставена ощепрез 1996 г. и до ден-днешен покорява сцените на най-значимите събития в световен мащаб със своя нов поглед върху dub, hip-hop и alternative стиловете. Чрез своите седем албума и няколко успешни сингъла, формацията преплита модерното британско клубно звучене със знаковите фундаментални стилове, от които то е произлязло навремето. В момента в бандата членуват цели десетима изпълнители, сработени през дългите години на съвместна работа. Носители на множество престижни награди, включително и Best live band 2012, Breakspoll best live band 2013, BMA Best live act 2014, групата ще е в основата на финалната вечер на петото издание на Street Masters Festival.

Очаква се британците да превземат сцената около 02:00 часа. Преди тях в програмата ще се изявят hip-hop, breakbeat & house селекторът DJ GroovY, както и Spens със своя Rap and Roll Band. В лайнъпа за вечерта е предвидена и специална гост-група, която ще свири точно преди DUB PISTOLS, но организаторите предпочитат да запазят името ѝ в тайна на този етап. Сцената ще бъде закрита от група Остава, които ще добавят финалния музикален щрих на фестивала със своето авторско творчество.

Както разбрахте от тази статия, първата вечер ще бъде ръководена от live шоу на KiNK, в компанията на Silver, Tioneb и друга необявена за момента група. В дневната програма на фестивала са запланувани редица работилници и активности, както и задължителните за мероприятието beatbox и break dance състезания.

Билетите са вече в продажбата в мрежата на TicketLogic и Eventim. В Пловдив на каси можете да намерите билети в магазин На Тъмно, Music Shop Ellectrica, ул. Абаджийска 11, Office 1 Superstor, бул.“Санкт Петербург“ N:48, Музикален Магазин Music Centre, ул. Отец Паисий 5, Office 1 Superstore, както и в OMV, Билетната каса пред Община Пловдив, Български пощи, Книжарници Orange, в Usit Colours, както и в Технополис.
Повече информация може да намерите Тук

Facebook: https://www.facebook.com/events/161727404334983/
Билети: https://goo.gl/GPWLxM
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар