Under_Construction закриват сезона в MIXTAPE 5 с Dark Side vol. 3


Mixtape 5 определено беше клубът, който посещавахме най-често през сезона. В заведението се проведоха няколко значими drum and bass и techno събития, както и по-голямата част от мероприятията в reggae и dub направленията. Емоциите през сезона 2016/2017 бяха много. През хладните и студени месеци на този календарен период в София дойдоха множество големи гости и се появиха голям брой млади и свежи организации. Голям процент от тези явления преминаха именно през Mixtape 5.

И ако сезонът в клуба започна рано, през топлия септември, с интересно drum and bass събитие, то краят ще бъде даден отново в B-Side, този път с techno изява. За това са се погрижили членовете на Under_Construction, които представят третата част на своята underground поредица Dark Side. В тъмнината на малката зала този път ще се изявят Miss Lidiya и Shade, както и част от U_C артистите. Както винаги, Dark Side концепцията ни впечатлява с клубни правила, забраняващи използването на телефони на дансинга и даващи достъп до събитието само на хора с черни тениски. Така обстановката на събитието няма да бъде разчупвана от ненужни за вечерта ярки цветове. Дори осветлението в залата ще бъде съобразено с концепцията. А за да не се нарушава тъмнината със светкавици на камери, организаторите ще се погрижат да сложат малка фирмена лепенка върху камерата на всеки телефон.

В музикално отнощение поредицата не показва никакви компромиси. В началото на сезона Boryana стартира концепцията с тежък и мрачен сет. Серията бе продължена от титана Steven, който в рамките на 3 часа премина през почти всички вариации на techno музиката, без да изневерява дори за миг на dark насочеността на събитието. Очаква се Miss Lidiya и Shade от лагера на пионерите Metropolis да продължат добрите хедлайнърски представяния в Dark Side, подкрепени в стил от по-младите изпълнители на Under_Construction. Началото на събитието ще бъде дадено в 22:00, а входът ще е 10 лв до полунощ и 15 лв - след.

Facebook: https://www.facebook.com/events/736961999818141/
Билети: На място


--- DARK SIDE :: THE RULES ---
1. FACE CONTROL: ON
2. DRESS CODE: BLACK TOP
3. NO MOBILES ON THE DANCEFLOOR
4. UNDERGROUND MUSIC: ON
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар