TRANCƎMOTION pres. RAM | Fabrica 126


Любимата ни транс организация в България, TRANCƎMOTION, се завръща с поредното си качествено предложение. Тази събота, на 20-и май, софийските трансъри ще могат да се насладят на втората визита на холандския диджей RAM. Партито отново ще се проведе във Fabrica 126, а сетът на госта, специално за България, ще бъде extended.

RAM е творческият псевдоним на холандския диджей и продуцент Ram Boon. Започнал кариерата си през далечната 1995 г. като част от дуото Ram & Bas, той започва соло кариерата си през 2009 г. Въпреки това, RAM нашумя страшно много преди няколко години, за съжаление поради една много тъжна ситуация. През 2013 г. неговата обична съпруга Amelia почина неочаквано. Мъката на продуцента бе очевидна, а транс светът се обедини в подкрепата си към него. Канализирайки своята тъга в творческо вдъхновение, RAM записа едно от най-качествените транс парчета за последните 15 години, а защо не и в историята на жанра, и го посвети на съпругата си. Парчето е с емоционалното име RAMelia (Tribute to Amelia) и вокалите на вечната Susana го направиха модерна класика. Парчето дори се нареди на второ място в класацията на A State of Trance Tune of the Year за 2013 г. както и до първото място в Beatport Top 100 Trance.След този тъжен период, RAM се отдаде изцяло на своята транс кариера и се развива стремглаво във всяка сфера - като продуцент, диджей, радио водещ на своето Grotesque Radio Show и резидент и мениджър на Grotesque концепцията, с която прави партита из Европа. Последва създаването на едноименния лейбъл, чрез който развива собственото си виждане за транс музиката, както и издаването на дебютния му албум през 2015 г. - "Forever Love".

Партито в събота ще е второто гостуване на RAM пред българска публика. Предишната му визита отново бе по покана на TRANCƎMOTION и се състоя на 28.03.2015 г. Тогава холандецът отново пускаше extended set, но дори 4 часа не му бяха достатъчни и продължи до дълго след заплануваното по програма, като почти изпусна самолета си, тръгвайки от клуба едва 30 минути преди да излети. Артистът вече сподели, че очаква с нетърпение повторната си изява в София и ще пуска цели 5 часа, като дори помоли за предложения за парчета, които да пусне на партито в събота. Личи си, че дори след само едно гостуване, холандецът вече е заобичал българската публика.

От Трансмоушън са ни подготвили изненада за визитата на госта си - подготвили са Фейсбук игра, чрез която можеш да спечелиш безплатен пас за събитието, както и вечеря със самия RAM. Тук е моментът да поясним, че като crowdfunded организация, Трансмоушън цели много по-интимна обстановка и по-приятно прекарване за своите гости, отколкото повечето промоутъри в България. За тази цел те организират диджеите да дойда по-рано от необходимото, за да могат да се съберат феновете им на специална традиционна българска вечеря в отбрано заведение в столицата. Там диджеите се чувстват наистина като у дома си и се запознават с българската култура и гостоприемство. На тази специална вечеря за феновете може да отиде един от участвалите в играта. Повече информация може да намерите тук.

И така, тази събота, на 20-и май ви очакваме във Fabrica 126 за петчасово пътешествие из дебрите на progressive, uplifting и psy trance музиката заедно с холандския топ-диджей RAM. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketlogic, а цената им е 30 лв. Очакваме Ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар