The Exclusive pres. Victor Ruiz / Gaga


Невероятните The Exclusive ни представят следващото си парти. Гостите ще бъдат Victor Ruiz и Gaga, а датата 13-и май 2017 г. Този път и те залагат на нестандартна локация - Underpool Arena (Бившия Олимпийски басейн "Славия").

 На 8-и ноември организацията отпразнува своя рожден ден в Студио "Орфей" и отново беше заложила на Gaga. Тогава втори гост беше Mateo, което сигурно е една от най-любимите комбинации на tech-house феновете. Двамата DJ-и ни посетиха множество пъти през изминалата година и дори зарадваха жителите на Пловдив в клуб Plazma. Последното парти на The Exclusive беше на първи април отново в Студио "Орфей". Поканените DJ-и бяха трима: румънката Nusha и Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic от Босна и Херцеговина.

Victor Ruiz (BR) за първи път ще посети България. Седмица преди това той ще пуска в Хамбург, Германия, а на 27-и май ще е в родната си Бразилия. Първото му интервю, което е привлякло вниманието към него, дори е озаглавено "From Brazil with love". Работата му включва много соло проекти, като например “Thunderstorm” и “Rollercoaster”, издадени за лейбъла на Sharam Yoshitoshi Recordings. Персонален фаворит е и “Interestellar” за Sprout Music, отчасти и заради гениалната оригинална композиция на Hans Zimmer. Ruiz е правил и доста ремикси за техно величия като Oliver Huntemann, Stephan Bodzin, Hatzler и Thomas Schumacher.

Унгарецът Gaga, а.к.а Gábor Szabó, ще бъде другата звезда на вечерта. Продуцентът и собственик на лейбъла Dark Face стартира кариерата си още през 2009 г. Досега вече tech house и minimal траковете му са достигнали множество чартове на Beatport. Например "Gray" е в класацията Beatport Minimal Top 1, "Yeah" е Beatport Techno Top 7, "Savage" е Beatport Tech House Top 11.

От българска страна ще чуем изпълнението на Izabella и YOZ, част от екипа на The ExclusiveIzabella имаше и собствено парти като главен гост в клуб Plazma в Пловдив в началото на април.
Партито ще разполага с арт инсталации и 3D mapping, а техно феновете ще могат да се ширят на 2000 м2.
Билети може да намерите тук.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар