TAKEOVER w/ Recondite /live/ & Âme /DJ set/ | YALTA CLUB


Култовата поредица на Yalta Club - TAKEOVER - закрива сезона този петък, 19-и май, с най-грандиозното си парти в цялата си история до момента. Гостите в най-добрия столичен клуб ще бъдат две от най-големите имена в световната електронна музика - Âme, представени за пореден път от Kristian и неговия диджей сет, и Recondite, който ще дебютира с live изпълнението си пред българска публика.

През тригодишната си история поредицата Takeover ни е сблъсквала с невероятни имена и партитата, които са насочени към ценителите сред родната публика, винаги са били на изключително високо ниво. Въпреки високата летва, поставена от артисти като Dixon, Tiga, Âme, Guy J + Guy Mantzur, Apollonia, и още, и още, и още - все огромни имена, момчетата от Takeover успяха да я прескочат отново. Двата act-а, които идват, са сред най-големите на планетата. Âme се завръщат за трети път и за трети път ще бъдат представени от Кристиан, който отново ще изнесе лекция пред публиката в Yalta. Така той ще се превърне в най-канения гост на поредицата и ще докаже, че публиката тук го обича, както и той - нея. Същевременно Yalta за пореден път доказват, че имат правилен подход към своите гости. Ясно се вижда, че голямата част от тях се връщат не само за второ гостуване, но и за трето, четвърто и т.н. Софийската клубна институция очевидно знае как да работи качествено и професионално с артисти на глобално ниво.

Много и много сме говорили за Âme при предните им визити тук. Не е нужно отново да споменаваме всяко от постиженията на дуото, нито дори да ги хвалим или hype-ваме. За всички е ясно, че те са каймакът на каймака. Âme са ни дали някои от най-хубавите спомени в Room 2 на Yalta - особено при последната визита на диджея на дуото. Малко преди партито бе починал легендарният Prince. Takeover и Yalta направиха нещо невероятно - в голям жест на признание към големия артист, цялата зала бе окъпана в лилаво. Дори най-несантименталните гости успяха да се усмихнат при този жест. И всичко това под звуците на гения на Âme. Вълшебство.Но това не е всичко. Не е и нужно повече, естествено. Дори само Кристиан със своя диджей сет ще напълни залата. Но този път Takeover са ни подготвили нещо невероятно. Немското дете-чудо Recondite ще направи дебюта си в България със своя еклектичен и, честно казано, удивителен live set. Откакто направи своя дебют като live артист, Lorenz се изстреля стремглаво нагоре в класациите за най-добри (а и най-обичани) артисти в своя жанр. През 2014 г. това го довеве до номер едно в най-престижната класация - Top Live Act на Resident Advisor. В последващите две години той се утвърди като един от най-добрите в тази сфера, като бе поставен под номер две и двата пъти, отстъпвайки единствено на родния талант KiNK. Начинът, по който Recondite развива лайв сета си е пословично известен със своята сериозност и музикална комплексност, както и с емоцията, с която натоварва слушателя. Това не е просто поредния техно диджей, който ще ви накара да танцувате и да си прекарате хубаво. Не, Recondite ще ви накара да заобичате тази музика, така, както Sebastian в La La Land накара цяло ново поколение слушатели да заобича джаз музиката. Ето това може да очаквате от младия немец - непоправим музикален гений.
В петък ни очаква най-голямото парти от Takeover поредицата и достоен завършек за сезона ѝ. Освен двете големи имена, откриващ диджей отново ще бъде родният Liubo Ursiny, когото за последно чухме с поредния страхотен сет на Solar Easter: Trinity. Очакваме и този път той да се представи перфектно, както винаги. Билети за събитието ще има само на врата на цена от 30 лв. Фейс контролът ще работи - не идвайте в неадекватно състояние. Очакваме Ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар