Q&A | Che Sudaka: Чувстваме се като големи късметлии


Ska punk бандата Che Sudaka ще представи своя нов албум тази седмица в голямата зала на клуб Mixtape 5. Бандата идва в София като част от световното си турне по случай 15-годишнината от своето създаване. Подгряването на същинската част от концерта ще е възложено на култовата родна банда Джанго Зе. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на Eventim, като цената им в момента е 20 лв. В деня на събитието стойността на  достъпа ще бъде покачена на 25 лв.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1193419630757424/
Билети: http://bit.ly/CheSudaka_Sofia

В навечерието на концерта организаторите от EventEase се свързаха с вокалиста и китарист на групата Лео. Аржентинецът бе достатъчно словоохотлив, за да разкрие пред партньорите ни подробности около новия им албум. Парчетата в изданието ще бъдат изсвирени за пръв път в България този уикенд. В хода на разговора се засягат най-разнообразни теми за творчеството и вижданията на групата. Благодарение на EventEase, имаме възможността да ви запознаем с цялото интервю. Прочетете го в следващите няколко реда:


Здравей, Лео! Che Sudaka е на сцената вече повече от 15 години – какво е чувството?

Огромно щастие е да имаш възможността да правиш музика и да споделяш позитивна енергия с всички добри хора, които срещаме. Чувстваме се като големи, големи късметлии.

Можете ли да ни дадете малко подробности около новия албум?

Новият албум ще излезе през ноември и включва селекция от най-емблематичните ни песни, записани наново в тон със сегашното ни звучене. Нещо като почит към собствената ни история. Ще включва и неиздавани досега парчета, както и колаборации с фантастични артисти.

Обичате да балансирате между ска и реге, можете ли да ни споделите кое е най-голямото ви вдъхновение?

Винаги сме били движени от музика и текстове, които демонстрират протежанието на душа. И в този смисъл, фолклорът винаги е бил на първо място – той ни вдъхновява най-много.

Наблюдавате ли промяна в публиката през всички тези години на сцената?

Разбира се. Имаме огромния късмет да виждаме хора, които ни следят от 15 години,и който сега идват на концертите ни с децата си. Това е огромно възнаграждение. Прекрасно е да представяш музиката си пред хора от различни възрасти и култури.

Кой е най-любимият ви спомен от концерт?

Има толкова много … но тези от миналата година може би са най- красиви, тъй като в момента усещаме, че даваме 100% от себе си. По този начин, всяка усмивка, която получим от публиката, остава татуирана в душите ни! :)

Без какво не може човек?

Не може без ЛЮБОВ!

Ако музиката носи послание, то какво е вашето?

БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ!

ARRIBA LA VAINA HASTA KE CHOKE CHINA KON AFRIKA!!!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар