Overload & Gabba Music On pres. DJ Ocram | HUNT


Overload и Gabba Music On обединяват сили в поредното тежкозвуково събитие в програмата на HUNT. Двете организации канят високоуважавания немец DJ Ocram. Създателят на Combat Skill Recordings ще дойде в България на 20-и май, донасяйки автентичния звук на немския underground със себе си. Началният час на събитието е заплануван за 22:30 часа, а входът ще се заплаща само на място срещу сумата от 12 лв.

DJ Ocram е на сцената вече повече от десетилетие. През 2014 г. издава парчето "Welcome to your Doom". Впоследствие парчето е ремиксирано от множество hard techno артисти и е включено в едноименно издание. Това е и първият релийз на Combat Skill Records, чрез който Ocram представя своето творчество на широката публика. Следват няколко силни издания както за Combat Skill, така и за други лейбъли, сред които е Domestic Violence и Cannibal Society. Немецът си е партнирал с редица силни имена на местната и световна hard techno сцена и е бил част от множество интригуващи събития в направлението.

Покрай именития гост ще се изявят и част от най-силните hard techno артисти на местно ниво. От страна на Overload ще видим Grozdanoff & Joy, Hardinal V & Metalix, Dreadkick и Ivex. Друг от артистите в лайнъпа, Acid Spiral 23, също е част от Overload Bookings, както и Gabba Music On и Bass BOX. Списъкът с изпълнители затвяря продуцента Brainfist, който е част от NG Recordings и Dark Underground Rec.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1061607920651510/
Билети: На място
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар