No Orders pres. PIRUPA | Palm Beach Club


Както вече Ви намекнахме в статията ни за успешното празнуване на Diass на 11 години на сцена, No Orders се завръща за новия летен сезон с много силни предложения. Мястото отново ще бъде Palm Beach Club във Варна, а гост на първото от двете партита на организацията, на 19-и май, ще бъде италианският техно и хаус вълшебник Pirupa. Освен него зад пулта ще застане и главният виновник за успеха на No Orders - Diass, а подгряването ще бъде предоставено от Inert.

На самия плакат на събитието може да видите лейбълите, с които работи Pirupa. Италианецът издава за най-големите в бранша, като Drumcode на Adam Beyer, Desolat на Loco Dice и Martin Buttrich и Crosstown Rebels на Damian Lazarus, Intec на Carl Cox, Yoshitoshi на Sharam, Noir Music на Noir, Get Physical на Booka Shade и M.A.N.D.Y. Нима има по-голямо свидетелство за качеството на един артист от работата му за тези издатели? Но да се опитаме да намерим. Освен богатия си продуцентски каталог, артистът е известен и с live сетовете си, чрез които промотира своето уникално виждане за електронната музика, прескачайки често от tech и deep house към techno в хода на сета си. Италианецът също така има успехи и като продуцент и ремиксър, печелейки престижната награда Track of the Season на Ibiza DJ Awards 2012. Едно от най-големите признания дойде от BBC Radio 1, когато го поканиха да запише за тях Essential Mix - най-реномираното радио шоу в света на електрониката. По-долу сме дали линк към микса, за да може да му се насладите преди партито в петък.Освен големия италианец, зад пулта в Palm Beach същата вечер ще застане и Diass. Младият български диджей стъпва все по-уверено на българската сцена вече и като промоутър, а не само като диджей и продуцент. Неговата организация No Orders, която започна работа миналото лято, вече набира популярност, а партитата им са от най-добрите по Черноморието и със сигурност - във Варна. Повече за Diass може да научите от интервюто, което направихме с него преди месец - тук.

Подгряването за вечерта ще бъде в ръцете на Inert. Зад псевдонима се крие Димитър Карамаринов, роден талант, чиято кариера в електронната музика започва през далечната 2007 г. Оттогава той продължава да се развива, печелейки състезания за най-добър ремикс и впоследствие създавайки организацията The Mutex Events, чрез която промотира артисти пред българската публика. Сред имената, които са били гости на тези събития личат Eddie Richards, Timmo, Spartaque, Tom Baker и D-Formation.

Face control-ът ще работи за събитието. Билети може да намерите само на врата, но ако смятате, че имате късмет, може да се включите в играта за безплатна двойна VIP покана. Повече информация може да намерите тук.
Очакваме Ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар