Mental Disorder pres. Skynet @ HUNT | Season Closing


Според DnB частта на екипа ни, Mental Disorder Recordings биха имали страхотен успех и като промотърска организация в страната. В продължение на месеци сме дискутирали, че лейбълът се развива повече от добре напоследък, което би могло да повлече крак и към друга активност - създаването на партита и мероприятия. Сякаш и от страна на издателската марка са си мислели същото, привличайки в редиците си DJ като Dissociation. В комбинация с D-Mental, двамата биха сформирали страхотно ударно дуо, което чрез сетовете си да представя успешно новите издания на MDR.

И наистина, на 3-ти юни Mental Disorder Recordings ще дебютира на парти сцената у нас. С първото събитие под шапката на лейбъла ще бъде закрит и сезонът в HUNT - заведение, което отвори врати преди едва няколко месеца, а вече е любима локация на редица столични клъбъри. В лайнъпа личат имената на създателя на марката - D-Mental, както и на скорошното попълнение в редиците на MDR - Dissociation. Освен двамата артисти, списъкът с имена ще бъде подсилен от утвърдените проекти High Roll, Salmon Flow, Funk Aesthetics и Ctrl+J.

Основният ни фокус обаче пада върху водещият хедлайнър в събитието. Mental Disorder Recordings са се спряли на една истинска легенда, която да подпечата началното им развитие като парти организатори. На 3-ти юни на сцената на HUNT ще видим неостаряващия Skynet. Британската звезда бе в България преди няколко сезона, малко след като се завърна на сцената след няколкогодишно отсъствие. Оттогава насам изпълнителят рядко повтаря дестинация извън Великобритания. За щастие, той ще посети София още веднъж, и то в рамките на едва две години.

Въпреки, че Skynet трудно изпъква като име сред новите любимци на по-пресните DnB фенове, "старите кучета" познават британеца като един от пионерите в neurofunk звученето. С безкомпромисен подход към създаването на музика Skynet дълги години бе водещо име в  neuro и techstep направленията. Със завръщането си на сцена британецът издаде и няколко нови релийза, с които показа агресията на творчеството си и уникалния заряд на авторски създадените си компоненти. Парчетата бяха дълго чакани за феновете на артиста и накараха доста тийнейджъри да вкарат думата "Skynet" в търсачките на социалните си профили. Надяваме се, че на 3-ти юни ще чуем още нови неща от DnB пионера, както, разбира се, и от силния местен съпорт.

Началният час на шоуто е 22:00. Цената на билетите в момента е едва 10 лв, което според нас е твърде ниска стойност за предлаганото качество на артистите. Да не забравяме, че клуб HUNT разполага и с 30-киловатова Clear Sound система, която в много случаи може да придаде доста страховити вибрации към акустиката на заведението.

Радио: В съботното ни предаване по Радио Реакция ще гостува D-Mental. Ефирът започва в 20:30 часа и ще бъде насочен основно върху описаното събитие.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1867249520194502/
Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/skynet-invisible-ram-methlab-sofi-klub-hunt-968969/performance.html
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар