FSS pres. Changing Faces | Mixtape 5


Сезонът започна някак късно за Future Sounds of Sofia. Докато останалите организации стартираха своите клубни събития още през септември, FSS се активизираха в това начинание чак през ноември. За сметка на това организацията покани няколко доста интересни артисти, които стремглаво са се устремили към върховете в DnB индустрията, въпреки крехката си възраст. Първи дойде Signal, дни преди да навърши пълнолетие. В момента артистът е сред най-високо оценяваните продуценти в бранша. После дойде Anile, навръх 30-ия си рожден ден, с което тийнейджърската линия малко се наруши. Kyrist акостира в София малко след като дебютира в каталога на Dispatch, а в момента се е устремила към мениджърската позиция в легендарната марка. След няколко дни FSS ще проведат последното парти за сезона, с участието на Changing Faces.

Едва на 20 години, словашката продуцентка вече се е утвърдила като име в каталога на мощните Fokuz и останалите лейбъли покрай тях. С издания за Hospital, RAM и наскоро създадения лейбъл на UKF - Pilot, дамата показва класа като успешен продуцент. DJ качествата ѝ също не остават незабелязани. Като част от Let it Roll Bookings, тя е част от всичко голямо в Централна Европа. Вече сме я виждали на главната сцена на най-големия летен фестивал. През 2016 г. бе избрана от самия BCee за негов заместник по време на летния LiR. Изданията на младата DnB продуцентка изскачат едно след друго, а лейбълите, за които издава, в никакъв случай не са случайни. Сетовете ѝ също оставят добро впечатление, като младата дама впечатлява както с умения, така и със селекция.Колкото до FSS, сезонът беше доста интензивен за тях като организация. Да, 4 партита не са много, но за сметка на това формацията постоянно бе в динамичен водовъртеж. Някои от познатите членове на екипа се сблъскаха с лични ангажименти, пречещи им да бъдат активна част от събитията. За сметка на това около познатото четворно ядро на FSS започнаха да гравитират интригуващи имена, които попълниха някои от празнотите във формацията. Наскоро дори бе обявен и най-новият член на FSS, Hydrashock, а, както много добре знаем, това не е единственото ново име в колектива.Както винаги, Future Sounds of Sofia откликнаха позитивно на нашите активности, гостувайки в ежеседмичното ни шоу по Радио "Реакция". В хода на разговора тримата гости разказаха доста интересни неща за предстоящото събитие, както и други важни теми и забавни "клюки" около битието на организацията. Представяме ви пълния запис от предаването, който можете да намерите в края на публикацията.

Facebook: https://www.facebook.com/events/713997298776883
Билети: На място
LINE UP:


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар