НОВА ДАТА | Filter Events pres. The Cage | Secret Techno Roof


UPDATE: Събитието е с нова дата! Заради лошата метеорологична прогниза за 26-и май, The Cage се измества с една седмица и ще се състои на 2-ри юни. 

Ето и запис от последното ни предаване по Радио 'Реакция', в което си поговорихме с Birben за събитието и всичко около него. За съжаление предаването беше отпреди обявяването на новата дата. Имайте го в предвид докато слушате!***

Filter Events определено раздвижиха нещата на techno сцената у нас. Встрани от гръмките и леко еднотипни хедлайнъри, които със сигурност ще напълнят залите, организацията стартира своя собствена концепция с различна визия и идея. Началото бе дадено с визитата на леко странния, но в същото време гениален музикант SNTS в Mixtape 5. Мрачната серия бе продължена с I Hate Models и по всичко личи, че ще премине и в следващото събитие с "филтриран" techno привкус.

The Cage се завръща със своето второ издание. Този път поредицата е под шапката на Filter и е третото събитие в календара на организацията до момента. Този път гости няма да има, а всичките артисти ще са от или базирани в страната. Това, разбира се, не трябва да ви спира да посетите събитието. Въпреки липсата на хедлайнър от чужбина, лайнъпът на мероприятието е повече от достатъчен за едно страховито и паметно изкарване на вечерта. Единият от двигателите на Filter, Birben, влиза със сила в списъка с артисти и повлича след себе си познатото име от HippieLandia 2016 JVDB. Да, Jorgen е холандец, но дългогодишното му пребиваване в София го превърнало в познато име на локалната публика. Martu, който се изяви на една сцена със SNTS, също се завръща във Filter поредицата, отново с live сесия. По подобен начин ще се включи и Temporary Permanence, който също е привърженик на live techno изпълненията. След като бе част от събитието с I Hate Models, Linear Output прави double kill за Filter, като този път ще е в b2b с друг [бетон]-ист - Risto.

Локацията също буди интерес и предизвиква нашето въображение. Мястото ще бъде "Secret Techno Roof" с неясно за момента местоположение. Организаторите ще се постараят да няма въпросителни около арената на събитието с озвучаване от 303.bg и техника от Dirty DJs. Основен проблем обаче е капацитетът. Мястото побира спокойно 125 души, колкото е и лимитът за събитието. Ако желаете да присъствате, свържете се с някой от артистите или представителите на Filter Events или на телефон 0876636482. Продажбата на билетите стартира по-рано днес, като цената им е 15 лв.


Датата на събитието е 26-и май, а началният час - 20:00. Краят е предвиден за ранните часове на 27-и, така че се пригответе за динамични techno емоции през цялата нощ!

Facebook: https://www.facebook.com/events/292006771239860/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар