Blond:ish | Yalta Club | Season Closing


Сезонът е към края си и всички очакваме с нетърпение скорошното пътуване до Черноморието, което в рамките на летните месеци ще се превърне в клубната столица на България. Но преди това ни очаква закриването на сезона в най-качествения столичен клуб. Гости на Yalta тази година ще бъдат момичетата от Blond:ish, които се завръщат за поредния си щур house и techno сет на 26.05.

Blond:ish са канадско techno, deep и tech house дуо. Започват кариерата си през 2008 г. и в следващите 9 години се развиват стремглаво, премествайки се в Лондон и издавайки за някои от най-големите лейбъли, като Kompakt, Noir и Get Physical. Двете русокоски са сред най-качествените диджеи и продуценти от нежния пол в света, което не убягва и на българската публика. Поканени за първи път тук през 2013 г., те започват своето партньорство с Yalta Club година по-късно, на 25.10.2014 г. В рамките на следващия сезон, на 07.03.2015 г. се очакваше ново гостуване в софийската клубна институция, но тежка буря спря самолета им и промени плановете на клуба. Yalta показаха професионализъм и успяха да уредят много бързо следващата среща на Анастасия и Виви-ан с българската публика - на 05.06.2015 г. те застанаха зад пулта в Арена Армеец редом до големите Deep Dish и изнесоха истински house рецитал. След подобен сет, завръщането им в Yalta е прекрасна новина за всеки фен на електронната музика.

Освен с качествените си продукции и шеметните диджей сетове, Blond:ish са известни и с разкрепостеното си сценично поведение. Двете дами редовно се впускат с разговори с феновете си, дори когато са зад пулта, вдигат наздравици и се снимат със своята публика без никакви притеснения, че ще объркат нещо. Близостта и контакта им с публиката е нещо изключително рядко - много други изключително качествени артисти просто стоят на едно място и гледат съсредоточено в уредите, докато пускат музиката си. Не и те. Те ще те накарат да се чувстваш на домашно парти на близки приятели. Но и ще ти пускат страхотно цяла нощ. Затова силно препоръчваме да не пропускате закриването на сезона в Yalta Club.

Освен двете дами, зад пулта ще застанат двама от резидентите на клуба - Runo и Diass. Двете имена набират все повече популярност на родната сцена и постоянно имат участия в други клубове и градове, а Diass ще пуска в София едва седмица след успешния старт на сезона за неговата собствена организация No Orders с партито с гост Pirupa във Варна.

Билети ще има само на врата. Face control is on. Не идвайте в нетрезво състояние.
Очакваме Ви!
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар