Balkan Beats Fest 2017 | Underpool Arena


Ново парти място се открива в София този месец! Както разбрахте от тази статия, The Exclusive ще проведат своето поредно силно събитие именно в Underpool Arena. Промененият и обновен бивш плувен комплекс на Славия се превръща в поредното арт пространство, целящо да побере разнообразни и талантливи млади артисти от столичния underground. Откриването на пространството ще се състои на 12-и май с интригуващото събитие Balkan Beats Fest 2017.

Неробуващ на стилове, фестивалът предлага възможността посетителите да се запознаят с прясно реновираната обстановка в Underpool Arena, наслаждавайки се на интересна музика, родна крафт бира и всевъзможни други напитки. Локацията предлага 2000 кв. м. пространство, което ще бъде озвучено с 50-киловатова саундсистема. Организаторите от Swift Gap Events са се постарали никой да не остане гладен по време на събитието. За целта са подготвили както автентична балканска скара, така и кетъринг от Boom Burgers. Към всевъзможните напитки на бара ще бъдат добавени Ах! бира, Tuborg и K Drink, с помощта на които прекарването по време на вечерта ще бъде още по-вълнуващо.

Водещ фактор в събитието обаче ще бъде музикалното оформление. А то заслужава да получи интерес! Експерименталната електронна музика ще изблика от модулаторите на Иван Шопов. Оратница ще допринесат с ethno bass творчеството си. Kotarashky & The Rain Dogs ще се представят с джаз, експериментална лайв музика и плътни бийтове. От Берлин пристига и Robert Soko, който е един от кръстниците на музикалното направление balkan beats в световен мащаб, пренасяйки звученето в Берлин, Лондон и други музикални европейски полиси. С винаги нова концепция ще се включи и Kosta Kostov, a swing & vintage компанията от The Smugglers Collective ще вкара нужния ретро заряд в събитието.

Началният час на забавата е ранен, 20:00, но това няма да попречи купонът да продължи цяла нощ. Билетите за събитието са пуснати в мрежата на TicketLogic, като като могат да бъдат намерени и комбинирани пасове за двете начални събития в Underpool Arena.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1821737791185362/
Билети: https://www.ticketlogic.bg/balkan-beats-fes/29446
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар