Swindle идва на Vola Open Air 2017!

Българският съпорт също става все по-интересен 

Лятото е все по-близо и вече са известни голяма част от имената, които ще изнесат представления в България. През горещите месеци всички организатори са склонни да отворят кесиите и да инвестират в своите фестивали, правейки ги уникални, интригуващи и по-добри от миналогодишните им издания (в случай, че е имало такова). Списъкът с летни гигове в сайта ни също не спира да расте. Екипът ни успя да се добере до правата за отразяване на международните летни фестивали с ежегодно присъствие в страницата ни. Освен добре познатите локации и дестинации, успяхме да добавим и още няколко спирки в лятната ни одисея. И въпреки че клишето в България казва, че "в чужбина винаги е по-добре", смятаме, че и на родна земя има заслужаващи внимание мероприятия. Едно от тях е Vola Open Air, което за пореден път ще е едно от най-търсените от музикалните естети летни приключения. 


Организаторите на събитието вече разкриха своята втора перла в списъка с хедлайнъри. Както знаем, фестивалът на вр. Околчица редовно се фокусира върху големи имена на британската електронна сцена. След като преди седмици бе анонсирано участието на Spectrasoul, към именитото дуо се присъединява и Swindle. Мултиинструменталист, продуцент и композитор, изпълнителят е един от най-бързо развиващите се проекти на сцената в последното десетилетие. Умело смесващ красотата на живите иснтрументи с мощта на дълбокия британски bass, Swindle не спира да надгражда своята концептуална кариера. Замесен в повечето актуални клубни стилове на Острова, британецът има умението да улови тълпата и да я захвърли в неговия свят. Свят, изпълнен с много jazz, импровизации, плътни нискочестотни звуци и тонове експериментализъм.


Освен в хедлайнърския списък, нови имена има и в този с българските участници в събитието. Drum and bass машината Soulnd за пореден път ще занесе богатата си винилова колекция на именитото врачанско било, поднасяйки суров сет, изпълнен с много качествен нюх към DnB музиката. Други интересни имена, съумяващи да разчупят зациклилата клубна сцена в страната са [бетон], които ще бъдат представени в пълен състав: Risto, Linear Output и phlp. CLAVEXPERIENCE  ще се включат във фестивала, представяйки Жлъч и Гена, както и световния бийтбокс шампион Skiller.
Мероприятието ще се проведе между 28-и и 30-и юли, като билетите са пуснати в продажба в мрежата на Eventim

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар