Smallman & Ivan Shopov представят ново видео | Club Terminal 1


В каря на 2016 г. smallman и Ivan Shopov застанаха за пръв път заедно на сцената на Club Terminal 1, представяйки своя съвместен релийз "Inner Oceans". Комбинацията от metal и ethno елементи, примесена с аналоговия звук и електронните решения смая почитателите на този вид колаборации у нас и събитието бе разпродадено за извънредно кратък период. Наложи се изпълнителите да повторят концерта си навръх Коледа, за да могат да задоволят всичките си многобройни фенове, желаещи да видят съвместното им изпълнение на живо. Разбира се, и втората извънредна дата бе подпечатана като "sold out".

След главозамайващия успех на представянето на изданието, smallman и Ivan Shopov продължиха своята съвместна работа в нова насока. Талантливите музиканти са готови със съвместно видео, което е върху парче от "Inner Oceans". Името на творбата все още се пази в тайна, като мистерията ще бъде разбулена на 13-и април. Тогава артистите ще излязат за трети път заедно пред публиката в Club Terminal 1. Основната причина за събитието е именно представянето на новия видеоклип, който е заснет и обработен от професионален екип, който също се пази в тайна за момента. По време на концерта успешната колаборация ще представи и нова песен, като за момента не е ясно дали тя ще е еднолично на smallman или в колаборация с Ivan Shopov. Повече информация около неизвестните компоненти ще бъде разкрита скоро!

Началният час на събитието е 22:00, като клуба ще отвори врати час по-рано. Билетите са пуснати в продажба в мрежата на Eventim. Не чакайте последния момент за тяхното закупуване, тъй като опитът показва, че ограниченото количество ценни хартийки се изчерпва  много преди дадата на концертите на smallman & Ivan Shopov!

Facebook: https://www.facebook.com/events/413842168948343/
Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/terminal-1-predstavsmallman-sofi-klub-456342/event.html
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар