Review | Ballantines True Music w/ Nastia | Yalta Club


Шеметният парти уикенд ме отведе в YALTA CLUB в съботната вечер на 22-ри април. Специален гост в колаборативната поредица между клуба и Ballantine's - True Music, бе украинката Nastia. Типично в концепцията на международния парти бранд, дамата е младо име на сцената, което за краткото си присъствие в бизнеса вече е създало имидж на завършен артист с неуспорими качества. Специално за събитието Nastia бе облякла своя techno суперкостюм и показа специалните си умения в представянето на музиката пред широката публика.

Сетът на украинската изпълнителка по традиция започна в 2:00 часа. Този час се спазва и за почти всички музикални гости на заведението, като радко се правят каквито и да било изключения от правилото. Именно за това YALTA CLUB избягват да обявяват точната програма на своите събития напоследък. Нещо, което ние искрено адмирираме. Неведнъж сме изразявали своята позиция против обявяването на началните часове на артистите в мероприятието и сме много радостни, че и от най-големия клуб в региона също избягват подобни анонси.

Nastia влезе със стил в изпълнението си и още от първите минути показа, че ще е безкомпромисна. Напук на почитателите на Shazam, държеше почти постоянно сета си стегнат и в постоянен микс на поне две парчета. Уменията на украинката в смесването на тракове са уникални и тя манипулира плеърите и миксера по перфектен начин. С ефекти в точния момент, смени на водещия трак, умело боравене с честотите на парчетата и уникалното си чувство за подбор на траковете, Nastia контролираше танца с богата динамика и разнообразие. На моменти сетът ѝ придобиваше почти breakbeat звучене. В други случаи почти добиваше облика на някой от съвременните подстилове в UK garage. А понякога дори ни изстрелваше в космически трип някъде извън нашата соларна система. Без репетитивни кикове и оскъдни откъм студийна композиция тракове, Nastia показа, че техното може да звучи добре и без да е скучно до болка. Изпълнителката ни заливаше с постоянно предвидени по няколко трака в аванс, докато не спираше да се движи в ритъма на сета си, поднасяйки ни уникално изпълнение от най-висока международна класа. Типично в неин стил и в стила на True Music.

Друго от правилата на YALTA, което открито адмирираме, е крайният час, в който важи гестлистът в клуба. В повечето случаи това е 1:00 часа, което задължава вписаните в листа хора да отделят внимание и на подкрепящия акт в програмата. Разбира се, винаги има фенове, които смятат съпортващия артист или артисти за ненужна част от купона и често пренебрегват изпълненията около това на основния хедлайнер. Всеки има право на мнение и избор, разбира се. Но в тези случаи цената за влизане в заведението е еднаква за всички.

В съботната вечер подгряващият артист също не беше за пренебрегване. Liubo Ursiny бе зад пулта още в 23:00, постепенно вдигайки оборотите на сета си в унисон със запълнеността на Room 1. Селекцията му премина през много премиерни тракове, подплатени със стари класики и ремикси. До края на началния му сет единствената отворена зала в заведението бе изпълнена почти до краен предел. С увеличаването на бройката на хората се увеличаваше и ентусиазмът им, изразявайки своята емоция в подкрепа на звучащата в момента музика.

Вечерта бе наситена с хубава музика, представена от висококласни артисти по първостепенен начин. Поредното страхотно парти в заведението и поредния хедлайнерски удар от страна на Ballantine's. Очакваме с нетърпение следващия True Music, както и останалите събития в и на YALTA CLUB.

Напомняме, че на 5-и май ще се проведе традиционният Solar Easter със специални гости Solomun, Joseph Capriati, Dubfire, Luciano и Pan-Pot и съпорт от Liubo Ursiny и Philip Chernikov.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар