Mirizma pres. Горски / Native @ Маймунарника

14-часова Bass въртележка в сърцето на Борисовата градина навръх Гергьовден

След няколкомесечно прекъсване, Mirizma отново ще излязат със собствена концепция в Маймунарника. Този път bass организацията ще заложи на откритото представяне, като е планирала 14-часов open air, който ще се състои на 6-и май. Мероприятието ще е с начален старт още в 15:00 часа следобяд и с край някъде в сутрешните моменти на 7-и май. До 22:00 часа, събитието ще бъде достъпно за фенове и посетители на заведението от всякакви възрастови групи. До 20:00 входът дори ще бъде свободен. Между 20:00 и 23:00 стойността му ще е 5 лв, а след това ще се покачи на 7 лв.

Музикалната насоченост, както и при други събития с марка Mirizma, е с ориентация към разновидностите на дъб, претворен в модерния електронен басс и това, което сме свикнали да обобщаваме като интелигентна денс музика (idm).

Очаква се денят да започне с funky сет от Smile, след което да премине към idm, autonomic, dub, tech dub и dubstep в изпълнения на Jinx, Fall Monke и Tormentor. След 20:00 в програмата ще се включат и idmt с autonomic и idm сесия, последвана от drum and bass изяви на acidtrip, Sechnia, Stelf и е:Lee. Daffonso и Famalam щепродължат dubstep серията в нощните часове, като е запланувана и сесия от страна на Salmon Flow.

В мултистиловата музикална щафета ще участват артисти от множество родни организации. Естествено, повечето артисти ще са от лагера на Mirizma. Към тях обаче ще видим агенти от HMSU, Artmospheric, Be Electronic и мн. др. С полъх на лятото и в подготовка за натоварената програма в горещите месеци, стартираме open air активностите още от май с напитки и скара на хладно в добрия стар Маймунарник.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар