Hard Nature pres. Mario Ranieri | HUNT | 29.04


Mario Ranieri идва в България! Да, въпреки че изпълнителят вече е бил в страната ни няколко пъти, ние все пак се чувстваме щастливи от поредната му визита в София. Австриецът е добре познат на родната публика. Може да се каже, че и Super Mario познава феновете тук много добре. Симбиозата между изпълнител и почитатели в случая е налице и се е проявявала в няколкото визити на артиста на българска земя. Всеки път Mario Ranieri успява да предугади желанията на капризната родна публика и всеки път тя му се отблагодарява по прекрасен начин. Поредната визита на hard techno пионера в София е запланувана за 29-и април по покана на Hard Nature. Мероприятието ще се проведе в HUNT - най-често използваната локация за hard партита в столицата ни.

Фракцията Hard Nature бе сформирана преди няколко сезона като подразделение на Renesanz, ориентирано към организирането на събития с по-тежък характер. Първоначално организацията се бе фокусирала върху hardcore мероприятия и създаде двете най-мащабни събития в този стил за последните няколко години в страната. През 2017 г. обаче Hard Nature са тръгнали по пътя на hard techno звученето. През февруари по покана на Hard Nature в България гостува Fernanda Martins, като мястото на събитието отново бе клуб HUNT. Сега организаторите повтарят локацията и стила, канейки големия Mario Ranieri.

Ranieri бе част от мащабното hardcore събитие в зала "Христо Ботев" от есента на 2015 г., когато той бе на сцената заедно с Angerfist и Noize Suppressor. Въпреки че събитието бе с няколко десетки bpm единици повече, австрийският ветеран отново направи добро впечатление зад пулта. Въпреки че не изневери на любимото си hard techno, hardcore феновете приеха сета му по подобаващ начин и танците започнаха още от рано. В предишните си визити в София Mario Ranieri е бил неизменен хедлайнър на събития в своето най-силно направление, които също са оставяли страхотни спомени у присъствалите на събитията. Със сигурност звездата ще даде всичко от себе си да не разочарова любимата си българска публика и този път.

Заедно с Mario Ranieri, на сцената в HUNT ще излязат добре познати имена от родната hard music сцена. Joy и Grozdanoff от Overload Bookings ще се присъединят към хедлайнъра с предпочитаното от него звучене, показвайки, че този стил има дълбоки корени в страната. Shano DJ и Acid Spiral 23 ще се впуснат в други hard направления като frenchcore и tekk и ще разнообразят общия облик на събитието с малко по-учестени партии от кикове. Билетите за събитието могат да бъдат намерени на цена от 20 лв в мрежата на Eventim. Началният час на забавлението е 23:00.

Facebook: https://www.facebook.com/events/382165642161585
Билети: https://goo.gl/JAnFY5
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар