Extent Easter Sunday | Culture Beat


Extent, с подкрепата на Event Academy и Culture Beat, предлагат една великденска възможност за запознаване на по-младите меломани със стилове като dub techno, minimal и deep house. Електронната музика в България се радва на добре развита сцена с множество разнородни почитатели. Клубната култура обаче се оказва абсолютно табу за по-младите меломани, които не са навършили необходимата възраст за водене на активен нощен живот. И ако болшинството от днешните тийнейджъри са свикнали с музиката, която им се налага от медии и среда, все пак се срещат ученици, които са вдъхновени от други стилове и насоки. Именно към такава аудитория е насочено и следващото събитие на организацията Extent.

На 16-и април Extent организират дневно събитие в Culture Beat, което е без никакви възрастови ограничения. Въпреки че мероприятието е с основна цел промотиране на музикална култура към по-млади последователи, партито ще бъде отворено за всички желаещи да се потопят в една интригуваща дневна музикална одисея.

Артистите, които ще се заемат с музикалното оформление, със сигурност има с какво да запалят сърцата на по-отворените млади меломани. Директно от Румъния пристига Hozoc. Роденият в Букурещ артист ще бъде подкрепен от българските си колеги Avgustin, Nikk, Sergo и Vladislav Rashkov. Петимата изпълнители ще се потопят в дълбините на съвременната клубна музика чак до полунощ, когато е обявен краят на събитието. Ние от Low Frequencies винаги сме смятали, че подобни дневни инициативи са най-правилния начин за запознаване на децата с даден стил, без да се нарушават правила и да се правят компромиси със законите. Надяваме се инициативата на Extent да достигне до повече хора, които да се запознаят със звученето на techno и house музиката по най-правилния възможен начин.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1912067069080518/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар