Easter Special w/ Oliver Huntemann & Amelie Lens


Ще отпразнуваме Великденските празници с двама невероятни диджеи, гости на България за първи път. Заслугите са изцяло на Kontrol Ground и евента им Easter Special в Студио "Орфей". Последното парти на организацията се състоя края на януари на същата локация. Тогава гости бяха Stefano Noferini [Deeperfect] и Manic Brothers [Drumcode]. Сега ще имаме честа да чуем Oliver Huntemann и Amelie Lens, а датата на евента е 13-и април - точно на Велики четвъртък.

Започваме с първия хедлайнер - Oliver Huntemann е транс, техно и прогресив хаус диджей . Основите на кариерата му са поставени през 1990 г., когато той се занимава с дъб и брейк бийт музика. Роденият в Германия Oliver още от ранна възраст е повлиян от уличната рап и графити култура. От 1984 г. до 1990 г. той учи електронно инженерство. Това, разбира се, води и до организирането на първите му партита, а по-късно и до първите му издадени сингъли - "Chrome" (1992) и "Love Simulation" (1993). Той е правил ремикси за музикални величия като Underworld, The Chemical Brothers, Depeche Mode и др. Друго нещо, което му помага да се издигне бързо и да го забележат повече, е колаборацията му с Dubfire. Това партньорство създава хитът "Dios" през 2008 г., последван от тяхната първа серия "Elements". Oliver Huntemann е артист с ясна представа за творчеството си, което е надграждано дълги години. Веднага след посещението си у нас той продължава да пътува и ще има участия в клуб 24 Kitchen Street в Ливърпул и ден по-късно в легендарния Egg London.


Amelie Lens е вторият хедлайнер за вечерта. Младата и талантлива диджейка идва от Белгия, а сетът ѝ ще продължи от 4 до 6 часа̀ на 13-и април. Динамичната ѝ музика бързо става разпознаваема и пълни клубовете. Ръка ѝ подава и дуото Pan-Pot, които ѝ помагат да запише договор с лейбъла им Second State. 2016-a е годината, в която тя издава и много успешното си EP "Let It Go", включващо The Finest Hour и Linger On - тракове, които човек можеше да чуе в сетовете на големите техно артисти през целия сезон. Сега тя има много участия в Labyrint Club, а лятото ѝ започва още от края на април, защото е канена на фестивалите Replay Festival 2017 (29.04), Marvellous Island Festival V (06.05), Awakenings Festival 2017 (24.06), Dour Festival 2017 (12.07) и много др. Красавицата определено има зает график за 2017 г. Ние се радваме, че след броени дни ще имаме честа да я видим и чуем у нас.

Balthazar & JackRock (Renesanz) отново ще подкрепят приятелите си организатори и ще представят свой сет, непосредствено след Amelie. Те винаги успяват да продължат поставеното от хедлайнерите темпо и да държат публиката на крака и по време на изгрева на слънцето. Zett Feral и Marico са диджеите на Kontrol Ground, които ни изненадват на всяко парти, на което се представят. b2b или поотделно, те всеки път изстискват последните сили от краката на тълпата в ранните утрини, когато са останали само най-хардкор ентусиастите и феновете. Sajet също е български диджей, който ще чуем за край на партито. Неговите изяви досега са били в клуб Hunt и Sky Plaza Rooftop в края на миналата година.

Билети може да закупите в мрежата на Евентим: НДК, Office 1, OMV, Orange Center, Арена Армеец, Технополис, Български пощи или онлайн тук.
Share on Google Plus

About Rumi Panayotova

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар