Creative Minds представят Raving Rabits | Underground Gallery

"Rave" е от тези думи, които постоянно са в устата на модерния роден клъбър, но честно казано не сме особено сигурни доколко прясната младеж е изживяла зараждането и възхода на родната "rave" сцена и какво въобще е прихванала от тази епоха. Битката между поколенията винаги е била силна, във всяка една сфера на обществото. "Едно време какво беше..." витае във въздуха при подхващането на почти всяка тема, като клубният живот не прави изключение от шаблона. В тези случаи "младите нищо не са преживяли и нищо не знаят". За да разбият на пух и прах клишетата, група нео-рейвъри се събира в обща инициатива да покаже, че и малките знаят как се правят нещата.

Момчетата от Creative Minds обединяват сили в своя нов общ проект, целящ да покаже най-доброто от електронната сцена в България, подсилен от допълнителни сетивно-стимулиращи артистични решения. Първото парти от инициативата на новородената организация ще се осъществи ден преди Великден в Underground Studio/Gallery и ще срещне две от най-развитите сцени в страната в лицето на techno и drum and bass теченията. Въпреки че това е дебютно събитие, организирано от тази фракция, младежите в нея определено са натрупали достатъчно know-how през годините. От доста време насам голяма част от активистите на Creative Minds дават своята съществена помощ в организацията на събития от страна на редица водещи формации в страната. Именно затова сме сигурни, че "нищо не разбиращите млади" ще изненадат всички скептици и ще поднесат едно наистина интригуващо мероприятие.

Събитието предстои да бъде мащабно. За да се получи обмен между двете сцени, събитията в двата стила ще се проведат паралелно едно с друго в две зали на локацията. Но за да не се накърнят крехките чувства на зациклилите в даден стил андроиди, програмата в двете отделни зали ще е строго фиксирана в един-единствен стил. За целта за Room 1 е предвидена techno програма, докато в Room 2 ще станем свидетели на DnB въртележка с удължен край (паралелен със събитията в другата сцена, но все пак доста късен за DnB събитие).

В Room 1 ще се изявят представители на част от водещите techno организации в страната. Пионерите от Metropolis ще бъдат представени в лицето на Smurf, докато от лейбъла Renesanz ще видим друг ветеран - JackRock. Bucksy и Тоо Dirty ще застанат рамо до рамо в b2b сесия, а списъкът с гости се затваря от Ziggy. Room 2 ще ни срещне с Targy от любимите ни HMSU, Ctrl+J от Metafiziq, основният двигател на Mental Disorder Recordings в лицето на D-Mental, Gembas и новото име за сцената Aquatech. И двете зали ще бъдат подсилени допълнени от артистите на Creative Minds. Както споменахме, освен музикалната част, организаторите са се постарали да предложат и голямо количество арт инсталации, които ще бъдат създадени специално за мероприятието от талантливи родни артисти. Очаква се това да бъде съществена част от програмата и в следващите събития на Creative Minds.

Ако тази информация не ви стига, можете да чуете записа на едно от последните издания на Low Frequencies Radioshow, в което част от колектива на Creative Minds обясни за някои от основните неща около партито. Не забравяйте да слушате и предаването ни по Радио Реакция и следващата събота, когато момчетата с креативни умове ще застанат зад пулта, стартирайки удължената ни съботна програма за месеца:Facebook: https://www.facebook.com/events/896830820482111/
Билети: Заплаща се на място, цена 10 лв Дата: 15-и април
Масто: Underground Studio/Gallery
Начало: 21:30 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар