Contemporary Techno Structures w/ Natch Records | Mixtape 5


Contemporary Techno Structures стартираха годината успешно с ранно януарско парти в MIXTAPE 5. Специален гост беше Peter van Hoesen, който изнесе страхотен сет пред пълния A-Side. Второто парти от поредицата е запланувано за края на месец април. На 30-и, отново в MIXTAPE 5, гости ше бъдат двама представители на берлинската компания Natch Records. Лейбълът ще бъде представен от двамата си основни двигатели в лицето на Synthek и Jacopo. Началният час е 23:00, а входът ще се заплаща на място в деня на събитието.

Събитието ще е част от турнето на Synthek, с което артистът представя своето ново двойно винилно издание "Transitions of Life”. Самият Synthek е добре утвърдено име на берлинската techno сцена. Често се изявява в един от най-големите клубове в града - Tresor, закривайки вечерите на New Faces. Изпълнителят е отговорен и за цялата програма на поредицата. Винаги търсещ новостите и експериментите в звученето, немецът създава лейбълите STK и Natch Records. И ако STK е съсредоточен само върху неговите авторски импровизации, то Natch се превръща в силна марка на перфектно развитата централноевропейска сцена.

Jacopo е другото силно име в Natch и основен дизайнер на изображенията около лейбъла. Роден в Италия, но базиран в Берлин, изпълнителят става мениджър на компанията малко след като се присъединява към нея през 2011 г.. През 2014 г. създава Midgar Records - лейбъл с по-широк спектър на интереси и стилова насоченост. Очаква се двамата да изнесат интригуваща showcase сесия с основните опорни точки в каталога на Natch и да представят една изпълнена с нестандартно techno концепция.

Около двамата италианци ще бъдат подредени и артистите на CTS и Artmospheric - Scav и Cinnamint. Двамата се очаква да открият програмата, след което да предадат щафетата на двамата гости. За визуализациите ще се погрижат minimaleye и Elektrik.Me, а звукът в A-Side по традиция ще е от Acoustic Waves. Цената на входа ще бъде 25 лв. Вратите отварят в 22:00 часа.

Facebook: https://www.facebook.com/events/2128996393993324 


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар