BassBOX pres. East Kingdom | HUNT


Заведението HUNT в подлеза на НДК за крато време се превърна в храм за любителите на тежката електроника. Вече няколко месеца клубът приветства всевъзможни събития, но основният фокус на мениджмънта е върху твърдия дигитален звук. Поредната доза hardcore, crossbreed и dark DnB ще се излее от 30-киловатовата Clear Sound система на 5-и април. Причината е визитата на базирания в Белгия полски DJ и продуцент East Kingdom. Изпълнителят ще бъде в София по покана на BassBox.

В днешни дни East Kingdom е един от малкото DJ-и останали активни на crossbreed сцената. Нещата в хибридния стил затихнаха рязко преди няколко години и повечето от артистите се пренасочиха към други музикални направления. Полякът обаче остана верен на своите музикални принципи и продължи да се занимава с crossbreed, създавайки музика и в близките по звучене drum and bass и hardcore. Артистът дори блесна за родните Mental Disorder Recordings, създавайки второто безплатно издание на лейбъла преди около година.Около госта в програмата ще бъдат подредени някои от най-значимите артисти на родната hard сцена, някои от които често се изявяват в мероприятия в HUNT. Няма как да си представим подобно събитие без Izsteria. Именно той е един от отговорните хора за програмата на заведението в момента, което ни навежда на мисълта, че повечето събития са именно негова идея. Друг задължителен участник в това събитие е D-Mental, който, както много добре знаем, е създател именно на Mental Disorder Recordings. Mokushi и Shano DJ ще допълнят hardcore обстановката, докато с качествен crossbreed ще се включи и един от послените мохикани в стила у нас - Boogieman. Поливалентните The Dark One и Defragler могат да имат думата във всички описани в статията стилове. Javi, Kraen и Ryuk затварят лайнъпа.

Събитието ще бъде с начален час 22:00. Входът ще се заплаща на място и ще е на стойност от 12 лв през цялата вечер.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1648292015475559/

Медия:
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар