Bass Revolution vol.2 @ Live & Loud | 14.04


Bass Revolution е проект, ръководен от The set a blaze podcast или в частност от Quho. Появявайки се на сцената през есента на 2016 г., първото издание на поредицата раздвижи доста местната drum and bass сцена. Въпреки че беше едва първото парти за сезона и хората още не бяха преминали на клубен режим, събитието събра голяма публика и показа някои интересни неща на феновете. Благодарение на мероприятието феновете в България видяха за пръв път някои силни родни DnB артисти, като сред тях беше самият Quho, както и смятаният от нас за bass откритието на 2016 г. Xylophobe.

Половин година по-късно Bass Revolution се завръща с ново издание. То ще се проведе в клуб Live & Loud. Въпреки че много хора смятат заведението за "рокерско", ние имаме различни наблюдения към локацията. Намиращият се непосредствено зад Съдебната палата в София клуб е домакинствал на редица събития с reggae, dub, и dancehall насоченост. Неведнъж сме ставали свидетели и на Soundsystem партита, като JFF и Natty са опъвали своята звукова мощ пред дансинга. Нашата партньорска организация Трансмоушън преди организираше единствените транс партита в България на тази локация. Не са рядкост и хип-хоп събитията, както и pole dance мероприятията. В общи линии, въпреки своя рокерски характер, Live & Loud показва доста добър поглед към различните музикални стилове и предлага разчупена и доста интересна разнообразна програма.

Тази година героите в Bass Revolution отново ще бъдат добре познати имена и свежи нови попълнения към сцената. Основният организатор Quho ще бъде и активна част от лайнъпа. Xylophobe също ще вземе участие в събитието, както и по-непознатите имена slav и Steve-n. Сред почти задължителните за всяко DnB събитие артисти виждаме Ctrl+J, Techdown, както и Dissociation, който вече натрупа доста опит като участник в клубни мероприятия. SEC7OR също ще покаже своята раздвижена селекция, с което лайнъпът за събитието се изчерпва.

Очертава се да се получи една интригуваща drum and bass вечер. Всички знаем на какво са способни "старите кучета" в списъка с артисти. Несъмнено и новите имена ще се представят на нужното ниво, за да се получи едно силно събитие с голям заряд (каквото беше и предходното през септември).

Входът за вечерта ще бъде широко отворен и свободен. Началото ще бъде дадено в 22:00, а краят ще е някъде около 07:00.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1865468553721016/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар