Ballantines True Music w/ Nastia | YALTA CLUB


Колаборацията между Ballantine's и Yalta Club жъне успех след успех. Алкохолната марка има за цел да покани най-свежите и модерни артисти в най-стария столичен клуб, подбирайки интересни имена за хедлайнъри на събитията си. Така например преди няколко месеца бе поканен Franky Rizardo. Посетителите на събитието имаха шанс да спечелят билет за Boiler Room събитие. Няколко седмици по-късно дойде и Adrian Hour, а партньорството с Boiler Room бе затвърдено и подсилено. По-рано този месец към концепцията се присъедини и Technasia, а следващият гост в поредицата ще бъде украинката Nastia.

Тя е от онези млади и добре изглеждащи дами, които Бог знае какво е накарало да станат DJ и то в стилове, силно доминирани от мъжкия пол. Подобно на други дами в бизнеса, притежаващи красива визия, Nastia непрекъснато се сблъсква с мнението на "разбиращи от музика" онлайн бойци за липсата на качества в нейните сетове. Въпреки че сме в 21-ви век, доста хора не успяват да проумеят, че и привлекателните жни могат да миксират. Сексизмът на електронната сцена обаче е дълбоко вкоренен в основите ѝ, въпреки че в последно време се забелязват леки промени в тази насока в международен план.

Оставяйки настрана стигмата, която витае около творчеството ѝ, Nastia редовно доказва уменията си с безпогрешни сетове на значими събития в световен мащаб. Музикалният ѝ подбор циркулира между няколко електронни стила. Дамата се справя добре със смесването както на house и techno, така и на drum and bass и други популярни музикални направления. Селекцията ѝ е разнообразна, вариативна и перфектно подредена. Като към това добавим и страхотните ѝ умения в манипулация на микса, разбираме защо Nastia е една от най-бързо развиващите се дами на световната електронна сцена. За себе си тя казва, че предпочита да представя хубавата музика със сетовете си, вместо да се стреми да я продуцира в студио. Нещо, което все по-малко малко хора правят в последните години.

На 22-ри април тя ще зарадва с присъствието си и българските си фенове. Събитието е с начален час 23:00. С подгряващ и закриващ сет в събитието ще се изяви и Liubo Ursini, който заслужено е сред най-често изавяващите се артисти на сцената на Yalta Club. Билетите за събитието ще се закупуват само на входа на клуба, като стойността им ще бъде уточнена съвсем скоро. Очаква се Nastia да изпъкне с techno сет по време на вечерта, въпрки че от нея можем да очакваме и различни по характер, но добре преценени разностилови вмятания.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1052751074868873/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар