Vola Open Air се завръща за 2017 г.


Vola Open Air се завръща през 2107 г. Фестивалът се провежда веднъж на всеки две години на вр. Околчица, в сърцето на ПП Врачански балкан. Събитието се радва на безапелационна подкрепа от Община "Враца" и ПП Врачански Балкан. В предишните издания на концепцията сме вижали артисти като Amy Becker, Marcus Intalex и редица местни групи и селектори. Програмата на фестивала винаги е наситена и е разположена на няколко сцени. И ако на главната от тях можем да чуем всякакъв род live групи, DJ-и и хедлайнери, традиционната "сцена под кръста" (непосредствено под монумента на вр. Околчица) и другите по-малки сцени също предлагат интригуващи музикални емоции.

И тази година организаторите обещават интересна програма и знаменити гости. В средата на месец март ще бъдат обявени и първите артисти, като сред тях може би ще видим и някои от основните хедлайнери. По думите на замесените с провеждането на фестивала, става въпрос за значими имена на световната електронна сцена. За момента са ясни датите на провеждане на събитието, като това са 28-и и 29-и юли. Билетите за двата дни са в продажба в мрежата на Eventim, като до 20-и април ще бъдат на промоционална цена от 15 лв.

Повече информация за събитието ще бъде издадена съвсем скоро. Тя ще бъде своевременно отразена както на нашия сайт, така и на официалния адрес на събитието: http://volaopenair.com/.

 
Event: https://www.facebook.com/events/191588931329007/
Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/vola-open-air-festival-braca-brh-okolcica-455870/event.html
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар