TRANCƎMOTION pres. Ørjan Nilsen | Fabrica 126


На 31-и март феновете на транс музиката в България имат истински повод за празник. Приятелите ни от TRANCƎMOTION са ни подготвили най-голямото транс събитие за 2017 г. (поне засега). Една от най-големите звезди на транс сцената ще направи своя дебют пред родна публика във Fabrica 126Ørjan Nilsen.

За незапознатите, Ørjan Nilsen е норвежки транс диджей от най-висока класа, който редовно участва в A State of Trance събитията на Armin van Buuren и е поставян многократно в DJ Mag top 100, като пре 2012 година достига 32-о място. Някои от най-големите транс хитове през годините са дело на Ørjan - La Guitarra, Viking, Endymion, Violetta, Xiing, Hurricane, Flashlight и още, и още, и още. Работил е заедно с Armin van Buuren, Jochen Miller, Khomha, Cosmic Gate, Christina Novelli, Jonathan Mendelsohn, John O'Callaghan и куп други огромни в транс индустрията артисти. Има издадени два албума, а трети предстои през 2017 г. Съответно можем да очакваме тук-таме да чуем и нещо ново от него - и дори само заради това си заслужава да посетим събитието. Оставете, че Ørjan е известен с изключителната енергия на партитата си и нескончаемата си жизнерадостност зад пулта.

Абсолютен фаворит на феновете в Европа, Ørjan реди участие след участие на най-големите фестивали като Creamfields, A State of Trance, Tomorrowland, Electric Zoo, Ultra Music Festival - въобще, каймака на каймака. Може би най-успелият норвежки диджей в историята, Ørjan все още обича да пуска и на по-ъндърграунд събития. Така успяваме да го чуем и тук, защото това определено е артист от много висока класа и би стоял съвсем на място в институции като Ministry of Sound, Space, Cielo и... Всъщност, защо да ви казваме къде би стоял, като можем просто да изредим къде е букнат? В следващите месеци норвежецът ще посети Великобритания, Индонезия, Чехия, Тайван, САЩ, Германия, Норвегия, Хърватия, Канада, Испания, Словакия и Холандия и ще пуска на места като Amnesia, Luminosity Festival, New Horizons Festival и Looptopia Festival. Скромното ми мнение е, че ние в София сме истински късметлии да попаднем в плановете на артист от такава величина без финансовата подкрепа на някой от големите промоутъри в България.

И така, датата е 31-и март, а билети... почти не останаха! Събитието клони към разпродадено и то след като организаторите взеха решението да преместят партито на втория, по-широк етаж на Fabrica 126. Ценните хартийки все още могат да се намерят на цена от 35 лв, в които е включена и една напитка. Междувременно стана ясно и че организаторите са наели саунд система Funktion One, за да бъде преживяването наистина незабравимо. Съпорт на събитието ще бъде добре познатият Bobe, както и Narayan, когото ще чуем за първи път.

Последната изненада за тази статия е, че в събота, 25-и март в ефира на Радио Реакция ще ни гостува Виолета от TRANCƎMOTION. Ще си говорим за транс музиката в глобален аспект и специално в България, както и за трудностите, с които се сблъсква crowdfunding организацията им. Студиото започва в 20:30, а по-късно ще качим и запис на цялото интервю в нашия Mixcloud акаунт.
Share on Google Plus

About Tzvetozar Cherkezov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар