The YellowHeads откриват сериите The Underground Sounds of Sofia


The Underground Sounds of Sofia е нова клубна инициатива, която се осъществава чрез общите усилия на InSound Promotions и Event Academy Bulgaria. Първото издание от поредицата ще се проведе на 8-и април в голямата зала на Mixtape 5. Като хедлайнъри на мероприятието са поканени The YellowHeads, които ще поведат крак в бъдещото развитие на инициативата. Билетите за събитието са налични в мрежата на Eventim, а цената им е 20 лв.

The YellowHeads (TYH) е съвместен проект между двама коренно различни музиканти. Персоналните предпочитания на двамата артисти се преплитат по уникален начин, създавайки динамичен електронен звук с доминация на ретро techno елементи. Визията на двамата музиканти вече се е превърнала в запазена марка - лицата им са покрити от плътни жълти маски. Творчеството на The YellowHeads се е издавало от лейбъли като Toolroom, Tronic, Analytictrail, Phobiq, Trapez, Driving Forces, Organism, Alleanza, De-Konstrukt и други, като проекта е бил на една сцена с артисти от калибъра на Umek, Joseph Capriati, Paco Osuna, Uto Karem, Alan Fitzpatrick, Paul Ritch, Pan-Pot и др. Самият Carl Cox подкрепя творчеството на TYH, като техни тракове са достигали челни места в елитни международни класации.От българска страна ще видим артистите на InSound: TuneBox, Andrez и Peter Vlahov, както и Nikk Nikolov. Събитието ще има и afterparty, което ще се проведе в Wake Up в подлеза на НДК. Повече информация за поддържащото мероприятие ще бъде дадена съвсем скоро.

Facebook: https://www.facebook.com/events/268367273618894/
Билети: https://goo.gl/hO9DEp
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар