The Exlusive pres. Nusha, Mladen Tomic & Sinisa Tamamovic


The Exclusive се появява като организация през октомври 2014 г. и активно допринася за развитието на местната techno и tech house сцена. С поредица от събития в София, както и цял сезон на Cacao Beach през лятото на 2016 г., организацията прави силно впечатление с всяко свое мероприятие. Част от поредицата Summer Vibes 2016 бяха голям брой силни артисти, сред които Uto Karem & Hollen, Stefano Noferini, Enrico Sangiuliano, Alex Mine и много други. Със собствено шоу по време на поредицата трябваше да се изявят босненците Mladen Tomic и Sinisa Tomamovic, но събитието беше отменено почти в последния момент заради съображения на организаторите.

На 1-ви април The Exclusive ще се реваншират на останалите недоволни от лятото фенове, канейки двамата балкански артисти в Студио "Орфей". Към лайнъпа се присъединява и Nusha от съседна Румъния, с което хедлайнерското присъствие на мероприятието става доста силно. И тримата артисти се радват на шеметна кариера и редовни издания за международни лейбъли. Подкаст участията им винаги се радват на засилен интерес. С безкомпромисно techno и силни tech house включвания, тримата изпълнители биха били адекватна част от сцената на всеки голям фестивал. За наше щастие звездите им ще огреят столицата ни, при това едва след няколко седмици.

От страна на организаторите, в събитието ще се включи Izabella, която е един от двамата резиденти в програмата на The Exclusive. Kolev & Emil ще бъдат другият подкрепящ акт от страната. Събитието е с начален час 23:00 и с изтеглен край около 09:00 сутринта на 2-ри април. Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticketlogic, като моментрана им цена е 15 лв.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1275389215867856/
Билети: https://theexclusive.ticketlogic.bg/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!